Ivanović osvojio bronzu (FOTO)

May 22, 2023, 6:55 am
Lazar Ivanović osvojio je bronzu na Prvenstvu Bosne i Hercegovine za pionire i pionirke održanom na stadionu ”Tušanj” u Tuzli.
Iz Atletskog kluba ”DERVENTA” iz Dervente saopšteno je da su ponovo  imali uspeha i nastavili niz osvajanja medalja na zvaničnim Prvenstvima Bosne i Hercegovine. Ovaj put su osvojili jednu bronzanu medalju.
-Lazar Ivanović je u disciplini skok u vis osvojio bronzanu medalju sa novim ličnim rekordom.
Ostali članovi Atletskog kluba ”DERVENTA” iz Dervente su ostvarili svoje lične rekorde i najbolje ovo sezonske rezultate.Na takmičenju je učestvovalo oko 240 takmičara iz 27 klubova iz cele Bosne i Hercegovine – navode u klubu.
Za takmičare Atletskog kluba ”Derventa” i Atletskog kluba ”SAN” iz Prnjavora nema predaha, jer ih već u utorak očekuje izuzetno jak Međunarodni atletski miting u Ptuju u Sloveniji sa koga se očekuju dobri rezultati.
-Mi se zahvaljujemo našem Generalnom sponzoru Darjanu Đuriću i njegovoj firmi Prokop inženjering d.o.o., koji nam pomažu u gorivu prilikom odlaska na takmičenja. Takođe se zahvaljujemo Peri i Nikoli  Vrhovcu i Pekari Cvijeta, koji nam obezbeđuju hranu za naše takmičare prilikom odlaska na takmičenja – stoji u saopštenju.
(TV K3 – Foto: AK “Derventa”)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *