Emina Jahović progovorila o suđenju sa bivšim suprugom

June 2, 2023, 12:43 pm

Emina Jahović stigla je u Beograd, a odmah je naletjela na predstavnike sedme sile koji nisu odoljeli da je ne pitaju o novom dečku, 14 godina starijem finansijskom savjetniku Kurtu Danijelu Santeju.

Osim o dečku, mnoge je zanimalo i da li se Emina i dalje sudi sa Mustafom Sandalom oko alimentacije za sinove Jamana i Javuza.

Ipak, svi su najprje primijetili da je Jahovićeva u nikad boljoj formi, a ona kaže da mnogo trenira, ali i da vodi računa o ishrani:

“To je uglavnom sport. Mi smo u kontaktu samo preko Instagrama, konkretno ja sa svojim prijateljima ovde i sa svojim pratiocima i možete videti da tu ima mnogo truda u teretani. I naravno ishrane koja mora de prati uz sve to”, kaže Emina koju mnogi nazivaju ambasadorom Srbije u Turskoj:

“Moja deca mnogo vole Srbiju i mnogo mi je drago ako me tako doživljavate.”

Pjevačica kaže da iako živi van Srbije, ona svoje kolege veoma poštuje i ne doživljava ih kao konkurenciju:

“Ja stvarno svoje kolege ne doživljavam kao konkurenciju. Kod nas, na našoj muzičkoj sceni ima mnogo talentovanih muzičara i prelepih pevačica. Svi su na poseban način svoji. Ja se ovim poslom bavim iz ljubavi i sama pišem i komponujem pesme, ali nikada nisam nikome htela da preotmem mesto pod suncem. I uvek postoji, za svakog od nas, od vas, mesto pod suncem ako on to želi da nađe. Za ljubomoru nikad nemam mesta i ona samo može da vas iritirta i da vam pravi zabunu da budete ono što zapravo jeste.”

A dok je o kolegama rada da govori, Emina ipak ne voli o svojim partnerima da priča, te je o spekulacijama da ima novog dečka kazala da ga, na osnovu pisanja medija, ima svakog meseca:

“Ja svakog meseca imam novog partnera. Nemam komentara. Pre mesec i po, bio je to možda potpuno neko drugi”, kazala je Jahovićeva koja o dečku ne priča, ali o bivšem muži i te kako ima šta da kaže. A kako kaže ona, Mustafa Sandal i dalje ne plaća alimentaciju:

“Pa ništa i dalje ne plaća. Nije u pitanju plaćanje, principi su u pitanju. I dalje smo na sudu, ali to ne sprečava moju decu da se oni druže i da se viđaju sa svojim ocem”, kazala je pjevačica, prenosi Pink.

Nezavisne.com (Foto: Instagram)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *