Đura: Zbog moje Tanje sudim u Tvoje lice zvuči poznato

September 20, 2014, 10:17 am

Druga sezona spektakularnog šou-programa „Tvoje lice zvuči poznato“ počeće da se emituje u oktobru na televiziji Prva.

Još nisu otkrivena imena svih učesnika, mnoge produkcija želi da sačuva u tajnosti, ali su zato objavili da će se u ulozi žirija ove sezone naći Branko Đurić Đura. On će sesti na mesto Katarine Radivojević, koja zbog obaveza nije mogla da ostane u šouu. Glumac, pevač i autor čuvenih „Nadrealista“ nije imao dilemu da li da prihvati poziv za učešće.

– Prvo sam pitao da li ću i ja morati već u prvoj epizodi nekog da imitiram – kaže Đura, koji je već upoznat s pravilima takmičenja jer je njegova supruga Tanja Ribič bila sudija u slovenačkoj verziji popularnog šou-programa.

– Uživao sam prateći naš TLZP i gledajući Tanju i njene duhovite komentare. Upravo je to bio razlog da prihvatim tu ulogu kod vas. Biću pravedan kao sudija. Ipak, moramo biti svesni da je to na prvom mestu zabava i nadam se da takmičari neće to shvatiti previše ozbiljno.

Branko se plaši kako će mu biti da ocenjuje naše glumce, ali je svestan da njega i njegove kolege čeka težak posao. Najveća nepoznanica će mu biti izvođači narodne muzike.

– Znam da me čeka težak posao. Pogotovo zbog toga što ne pratim baš pažljivo srpsku muzičku scenu, govorim o folk muzici naravno – izjavio je Đura.(KURIR)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *