Dodik čestitao 4. april policiji: Svrstavate se u red vrhunski organizovanih službi bezbjednosti

April 3, 2024, 12:22 pm

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je čestitku, povodom 4. aprila – Dana policije Republike Srpske, ministru unutrašnjih poslova Siniši Karanu, direktoru Policije Siniši Kostreševiću i svim pripadnicima MUP-a Republike Srpske.

„Povodom Dana policije Republike Srpske, u ime građana Republike Srpske i u svoje lično ime, vama i svim pripadnicima MUP-a Republike Srpske, želim da čestitam dan obilježavanja njihove službe i posvećenosti.

Profesionalnim radom uspješno obavljate zadatke u borbi protiv svih bezbjednosnih prijetnji, potvrđujući da ste jedan od ključnih činilaca i nezamjenjiv dio bezbjednosnog sektora Republike Srpske.

Ujedno, njegujući dugogodišnje tradicije i prateći savremene tokove, danas se svrstavate u red vrhunski organizovanih službi bezbjednosti.

Ovaj datum podsjeća nas na važnost mira i slobode, te sjećanje na sve one koji su se borili za te vrijednosti. Svim pripadnicima policije koji su utkali svoje živote u temelje Republike Srpske odajemo posebno počast i izražavamo svoje duboko poštovanje i zahvalnost.

Želim vam srećan Dan policije, profesionalne uspjehe, mnogo lične i porodične sreće i da nam se Republika Srpska razvija, da je svi zajedno čuvamo za buduće generacije“, navodi se u čestitki predsjednika Republike Srpske.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *