Derventa:Jovana Stefanović učenik generacije u OŠ “NikolaTesla” (VIDEO)

June 16, 2017, 12:57 pm

Osnovna škola /OŠ/ “Nikola Tesla” Derventa danas je obilježila Dan škole i na manifestaciji “Dan učeničkih postignuća” nagradila najbolje učenike.


Priznanja škole uručio je direktor LJubiša Đurić, koji je novinarima rekao da su učenici, osim dobrog znanja i vladanja u školi, pokazali zapažene rezultate na opštinskim, regionalnim i republičkim takmičenjima.

“Saradnja sa lokalnom zajednicom i načelnikom opštine Miloradom Simićem je veoma dobra, uz čiju pomoć smo poboljšali uslove za boravak učenika, i dobili dodatni prostor za produženi boravak dvije grupe djece i dodatna dva radna mjesta”, rekao je Đurić.

Za učenika generacije proglašena je Jovana Stefanović, a u osnovnoj muzičkoj školi Anđela Božić. Vukovci su Uglješa Sarić, Boris Gozdenović, Gabrijela Božić, Tina Tešendić, Nikola Ratkovac, Sandra Dumonjić, Jovana Stefanović i Jovana Cvjetković.

U ime načelnika opštine, učenicima, rukovodstvu i nastavnom osoblju škole čestitke je uputio vršilac dužnosti Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Dragan Pajić.

“Dobre rezultate tokom školovanja i na raznim takmičenjima vrijedni su svake pohvale, a u skladu sa finansijskim mogućnostima lokalna zajednica je pomagala i pomagaće u narednom vremenu”, rekao je Pajić.

OŠ “Nikola Tesla” sa područnim školama broji 1.100 učenika,od čega ih je 890 u centralnoj školi,ostali pohađaju područne škole-jednu devetogodišnju u Velikoj Sočanici, te 4 petogodišnje-u Maloj Sočanici,Polju,Bosanskim Lužanima i Gornjem Višnjiku.

TV K3

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *