Darko Lazić se vjenčao u tajnosti

May 31, 2023, 12:30 pm

Folk pjevač Darko Lazić u tajnosti se vjenčao u opštini sa svojom izabranicom Katarinom, a sada je progovorio i o svadbi.

Naime, on je ispričao da će biti gala veselje, a uz to je otkrio i koja će im pesma biti za prvi ples.

– U avgustu će biti svadba i jedva čekam svoje veselje. Toliko sam ih otpjevao da jedva čekam svoju. Biće dva dana, a ja ću pjevati pjesmu za naš prvi ples. U pitanju je numera Petra Graše – Je l ti reka ko – dodao je Lazić kroz osmijeh da i Katarina i on obožavaju tu pjesmu, prenosi Blic.

Darko je u proteklom periodu dosta bio u bolnici zbog komplikacija nakon što je zatezao kožu, a sada je prokomentarisao svoj sadašnji izgled.

– Meni je sad ovo ok. Sad sam se malo i ugojio i to je to. Imam oko 85 kilograma i to mi je idealna težina – rekao je za Ekskluzivno pjevač.

Na društvenim mrežama kružio je snimak sa jednog Darkovog nastupa, na kojem mu je pukao glas, zbog čega se našao na meti negativnih komentara.

– Da, čuo sam to. Čekajte ljudi, pa ja 17 godina pjevam. Nisam ja novopečena zvijezda. Mnogo se radi, naporna su putovanja. Glas je potrošni materijal, nije to gitara ili bubanj. Stignete jednom sve. Niko se ne pita kako je nama. Spavam ponekad i u kolima, a to niko ne pita i ne zna – zaključio je Darko.

(Srpskainfo – FOTO: FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/ RINGIER)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *