Cvijanović za TV K3: Hitac u prazno Bećirovića (VIDEO)

July 6, 2023, 12:35 pm

Denis Bećirović nema pravo da zakazuje takvu sjednicu Predsjedništva BiH i to što on zakazuje jeste da privuče samo pažnju, te da se bavi nekom temom, izjavila je za TV K3 srpski član i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović, komentarišući zahtjev koji je uputio član Predsjedništva BiH za održavanje vanredne sjednice Predsjedništva BiH s prijedlogom zaključaka Predsjedništva BiH povodom eskalacije napada organa  Republike Srpske, na kako je naveo temeljne odredbe Dejtonskog mirovnog sporazuma i ugrožavanja ustavnopravnog poretka države.

“Predsjedništvo nema šta reći o tome šta radi jedan od entiteta, niti Predsjedništvo može nekog da zaduži da uradi nešto o entitetima.  Prema tome, ako bi Predsjedništvo usvojilo neke zaključke na tu temu koju je delegirao Bećirović, a koji bi podrazumijevali da sam ja preglasana od strane druga dva člana, apsolutno nemaju nikakvu upotrebnu vrijednost”, istakla je Cvijanovićeva za TV K3.

Cvijanović je dodala da bi to još više udaljilo jednih od drugih, navodeći da je ovo još jedna besmislena ideja Bećirovića.

“On nastoji da se pozicionira politički da bi se bavio nekom temom, te da nastoji da pokaže kako je on iznad neke kolicije  koja ga je izabarala. Nažalost, svoju aktivnost u Predsjedništvu sveo ja na to da hoda okolo i priča protiv Republike Srpske, traži sankcije za predsjednika Repbulike Srpske Milorada Dodika. Prema tome, nema obavezu da u tom učestvujem i u slučaju preglasavanja to ništa ne znači, nego je samo još jedan ispaljen hitac u prazno Bećirovića”, poručila je Cvijanović.

TV K3

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *