Ćerka napisala pismo preminulom ocu: Dobila odgovor kome se nije nadala!

January 19, 2015, 8:45 am

Svake godine od kada joj je 2010. otac preminuo od aneurizme u mozgu, Ešlin Maracino napisala bi mu pismo na balonu kojeg bi pustila da odleti ka nebu, kako bi on mogao da ga pročita u raju. Nikada nije dobila odgovor, do sada! Naime, 16-godišnjakinja je na ovakav način obeležavala njegov rođendan. Ove godine, međutim, desilo se nešto što nije mogla ni da sanja – dobila je odgovor!

“Igram bejzbol već 11 godina. Da li možeš da poveruješ u to? Nadam se da si mi ti pomogao u svim onim utakmicama. Ne volim što te nisam imala u životu. Nije fer. Daj mi neki znak, molim te. Bilo šta, da znam da si tamo. Toliko mi nedostaješ i želim da se vratiš”, napisala je u pismu Ešlin, čiji otac je proveo u zatvoru 10 godina, tako da su bilio zajedno samo godinu dana pre nego što je preminuo, kada je Ešlin imala 11 godina, piše britanski Mirror.

Znak je stigao od Lize Svisli pred kojom se spustio ispumpani balon nakon što je leteo više od 640 kilometara od Ešlinog rodnog mesta Vitijera u Kaliforniji do Oburna. Liza je odlučila da priredi iznenađenje tinejdžerki.

Pronađeno pismo postavila je u grupi na Fejsbuku koja je posvećena promovisanju i činjenju dobrih dela.

“Smatrala sam da bi bilo lepo da joj pošaljem nešto čime bih joj pružila podršku. Otišla sam na Fejsbuk i na stranici Pay it Forward zamolila ljude da mi pomognu”, rekla je Liza. Veliki broj ljudi odazvao se Lizinoj molbi, i uz njihovu pomoć ona je uspela da stupi u kontakt sa Ešlin, a skupili su i punu korpu poklona za tinejdžerku. Čak su njih dve i razgovarale preko Skajpa.

“Dok sam pisala pismo, nisam mogla da prestanem da plačem. Međutim, čim sam ga pustila da odleti, u momentu sam se smirila i posmatrala kako balon leti, ali nisam mislila da će ga iko pronaći”, izjavila je Ešlin.

“Potpuno je neverovatno kako je balon sleteo baš ispred mene! Zato sam i odlučila da nešto preduzmem. Ni u jednom trenutku mi nije palo na pamet da ignorišem pismo”, otkrila je Liza.

 

(Mirror)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *