TV K3

android aplikacija

instaliraj

Čelinac: Željko Dubravac izabran za predsjednika OO DNS (VIDEO)

Čelinac: Željko Dubravac izabran za predsjednika OO DNS (VIDEO)

Na Izbornoj skupštini Demokratskog narodnog saveza u Čelincu, sinoć je za predsjednika Opštinskog odbora DNS-a jednoglasno izabran Željko Dubravac. Izbornoj skupštini prisustvovalo je 139 od ukupno 151 delegata, kao i predstavnici Opštinskih odbora SNSD-a, SP i Ujedinjene Srpske.

Na Izbornoj skupštini OO DNS-a Čelinac izabrana su 53 člana, od predviđenih 59. Izabran je Nadzorni odbor, statutarna komisija i predsjednik OO Željko Dubravac, koji je istakao da je osnovna poruka da DNS iz Čelinca nije otišao, da postoji, te da će i ubuduće djelovati kao do sada. Poručio je da će DNS zajedno sa koalicionim partnerima nastaviti da radi na razvoju lokalne zajednice.

“Trenutno imamo tri odbornika u loklanom parlamentu, a naša obaveza je da radimo na jačanju privrednih kapaciteta opštine, da kulturu podignemo na viši nivo, a ne da njen napredak zavisi od donatora i sponzora”, rekao je Dubravac.

Izbornoj skupštini opštinske organizacije prisustvovao je predsjednik DNS-a Marko Pavić, koji je poručio da se dokazala i ranije poznata činjenica – Čelinac je jedno od uporišta DNS-a.

“Imalo smo „provjetravanje“ redova kroz koje smo ostali bez jednog broja funkcionera, ali smo zato sačuvali članstvo i građane koje vjeruju DNS-u, što ovaj skup potvrđuje“, rekao je Pavić.

Prema njegovim riječima, to je garancija da će DNS u Čelincu i dalje biti druga politička partija, te da će svojim kadrovima, znanjem i sposobnostima doprinositi razvoju ove lokalne zajednice i Srpske. Izbornoj skupštini Opštinske organizacije DNS-a Čelinac prisustvovalo je 139 od ukupno 151 delegata, kao i predstavnici Opštinskih odbora SNSD-a, SP i Ujedinjene Srpske.

(TV K3)

Komentarišite

Your email address will not be published.