Brod: Milica Radovanović drugu godinu za redom bez premca

February 24, 2018, 2:12 pm

Milica Radovanović, član KKK “Premium” epitet je najboljeg što je sport iznjedrio u godini koja je na izmaku, zaslužila fantastičnim rezultatima od kojih se izdavaja državno prvenstvo u Jajcu, na kojem je osvojila 11 zlatnih i 1 srebrnu medalju i bila najuspješniji takmičar sa najviše osvojenih medalja. Sve što je učinila, sav napor, očekivanja i 33 medalje u 2017.godini donijeli su četrnaestogodišnjoj Milici visoko priznanje Broda.

“Ova nagrada mi je za rad i trud u prošloj godini. Ovo priznanje mi puno znači i predstavlja podstrek da nastavim vrijedno raditi i promosivati svoj klub ali i opštinu Brod. Cilj u tekućoj godini je prisustvo ”Olimpijskim nadama” koje će okupiti persprektivne mlade sportiste iz cijelog svijeta”, rekla je ona.

Pored bavljenja veslačkim sportom, Milica je aktivni član Karate kluba ”Polet” i nosilac smeđeg pojasa. Načelnik opštine Brod Ilija Jovičić, čestitajući sportistima, poručio je da opština vodi računa o sportistima i klubovima i da Brod svakako ima svoje šampione.

“U 2017. godini u potpunosti smo finansirali sport u Brodu, putovanja takmičara, i podržali sve sportske manifestacije. Ovdje entuzijazam i želja za sportom pobjeđuju. Zato mi podržavamo naše sportiste i sport nam je na uzlaznoj liniji. Ponosan sam na ovu generaciju sportista, njihove roditelje i entuzijaste koji sa njima rade. Brod  je sportski grad, ovdje sport živi i mi živimo za našu mladost”, rekao je Jovičić.

 

Za najbolju sportsku organizaciju ove lokalne zajednice u 2017. godini izabran je Karate klub ”Polet”. Najperspektivniji sportisti su : Ena Pejčić članica kluba realnog aikidoa ”Brod”,  Tina Tešanović iz Karate klub ”Polet” i najbolji  Andrej Pivaš, član fudbalskog kluba ”Polet 1926”. Manifestacijom proglašenja najboljih sportista tako je stavljen završni pečat na sportsku 2017. godinu

TV K3

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *