BLC: Naučna konferencija “Mediji i ekonomija” (VIDEO)

September 23, 2022, 2:29 pm

Banjaluka koledž i ove godine organizovao je konferenciju „Mediji i ekonomija“ kojoj prisustvuje oko 50 učesnika iz zemalja regiona, a čiji su radovi predstavljeni u Zborniku radova ove obrazovne institucije.

Konferencija „Mediji i ekonomija“ održana je po osmi put na BLC – u, a iz godine u godinu privlači sve veći broj učesnika koji imaju priliku predstaviti svoje ideje, načine djelovanja i razvoj određenih tema koje su povezane u ove dvije, za društvo, veoma bitne oblasti.

Uzajamna veza medija i ekonomije ogleda se u moći ubjeđivanja, i sa jedne i sa druge strane, što nekada može biti pomoć, a u nekim slučajevima, kako kažu, i mač sa dvije oštrice.

Učesnici kažu da kroz ovu konferenciju imaju priliku steći nova poznatstva, razmijeniti iskustva, i ukazati na značaj rada i truda, prvenstveno kroz praksu, a dalje i kroz rad.

Konferenciju je obilježila i proslava 11. rođendana Koledž radia, kojeg su osnovali studenti, a nakon čijeg rada se danas može govoriti o afirmisanim novinarima koji su svojim doprinosom mjesto našli u brojnim medijima u Srpskoj.

Izvor: TV K3

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.