Bahat: Flojd Mejveder troši milione na kocku, besna kola i striptizete

January 24, 2015, 8:47 am

Njegova bivša asistentkinja Taša Robinson Vajt, koja je 12 godina bila uz njega, otkrila je kakav je privatni život ovog kontroverznog boksera. Naime, ona je objavila knjigu u kojoj je opisala na koji način je Mejvejder trošio pare, od toga da ga je za 15 miliona dolara prevario robijaš pa do toga da je jednom u noćnom klubu bacio oko svog separea 100.000 zelenih novčanica dok su u njegovom društvu bile striptizete.

– Bilo je neverovatno kako je on trošio novac. Jednostavno, njemu pare nisu ništa značile i radio je s njima šta je hteo. Nije voleo kreditne kartice niti da novac ima na računu, već je uvek koristio keš. Ne zna se šta nije imao, od privatnog aviona do voznog parka koji je brojao na desetine skupocenih automobila. Imao je narukvice od dva miliona dolara i kolekciju satova koji su koštali preko četiri miliona zelenih novčanica – kazala je Taša Robinson Vajt.

Ona je priznala da je dobila poklon u vrednosti od 90.000 dolara.

To je tačno, ali definitivno se mnogo promenio. On sada nije ista ona osoba koju sam upoznala. Mislio je da novcem može sve da kupi i ponašao se razmaženo. Pored njega niko nije ništa mogao da plati, pare su mu postale najveća opsesija i samo je pričao kako će što više da troši – zaključila je njegova bivša asistentkinja.

Nema mu premca

NEPORAŽEN U RINGU

Američki bokser Flojd Mejveder najbogatiji je sportista sveta u 2014. sa ukupnom zaradom od 105 miliona dolara, objavio je magazin Forbs. On je neporažen u profesionalnoj karijeri sa 47 pobeda, od čega 26 nokautom. Interesantno je da se na toj listi nalazi i srpski teniser Novak Đoković, koji je na 17. mestu sa 33,1 milion dolara godišnje.

Kurir

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *