Stalone za prvih 70 godina pobio 539 zlikovaca (VIDEO)

July 7, 2016, 7:49 am

Jedan od najvećih holivudskih snagatora, Silvester Stalone napunio je 70 godina, a tim povodom se prisjećamo koliko je zlikovaca nastradalo od njegove ruke na filmskom platnu.

Ipak, glumcu koji je oživio dva velika heroja filmskog platna, Rokija i Ramba, nisu uvijek u životu tekli ‘med i mlijeko’.

Prije nego što mu je uspjelo da proda svoj scenario za “Rokija”, filmskom studiju, odnosno da ih nagovori da njega uzmu za glavnog glumca, Stalone je bio u besparici, spavao je na autobuskoj stanici, snimio je pornić i prodao je svog najvjernijeg prijatelja, psa Butkusa.

Upravo zbog njegovog teškog početka, “Slaj” je jedna od najdražih holivudskih zvijezda. Na glasu je kao jedan od glumaca koji nisu opterećeni slavom, luksuzom i glamurom, a kolege ga cijene jer se sa svima odnosi s poštovanjem. Jedino što ne toleriše na svom setu je, otkrili su glumci “Plaćenika”, psovanje.

Iako voli “čisti riječnik”, Silvester ispred kamere ne preza ni od čega, naročito kada su u pitanje akcione scene. U svojim filmovima, Stalone ‘gazi’ suparnike kao od šale, oružjem ili golim rukama. Situacija mu često ne ide u korist, ali Slaj iz bilo koje situacije može da izvuče živu glavu.

Njegov ratni veteran Rambo na ekranu je ubio, sudeći po nekim računicama, čak 279 negativaca. Ukupno, Stalone je pobio 539 ljudi u filmovima, prešišavši kolegu snagatora, Arnolda Švargenegra koji je ubio ‘samo’ 509 ljudi.

U videu ispod pogledajte kako su nastradale sve njegove žrtve.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *