Kćerke poznatih koje će nadmašiti svoje roditelje

December 3, 2015, 8:18 am

Harper Bekam će 2020. godine napuniti devet godina, a u tom trenutku poznavaće prvi red bolje nego njene vršnjakinje svoju kolekciju Barbika. Naravno, nosiće liniju za decu svoje mame Viktorije, sportsku Saint Laurent kolekciju i Chanel modele kreirane posebno za nju.

bekamica

Blu Ajvi Karter do tada će razviti modni stil koji će uveliko nadmašiti njene roditelje. Mama Bijonse naučila ju je kako da koristi upadljive printove, a od tate je nasledila ljubav prema aksesoarima. Očekujte da je vidite u Kenzu od glave do pete.

bijonsica

Epl Martin, tada tinejdžerka, biće tu da pazi na malu Ajvi. Kao i njena majka Gvinet Paltrou, Epl spaja dosadno-klasičnu garderobu sa old scool dizajnerima kao što su Armani i Kelvin Klajn. Njen garderober ispunjen vintage komadima sa potpisom Toma Forda baciće u depresiju tinejdž blogerke širom sveta.

Nort Vest, ćerka Kim Kardašijan i Kanijea Vesta, biće najmlađa u prvom redu. Organizatori će raditi prekovremeno da smisle gde da je smeste (nikada pored Blu Ajvi ili Epl), ali paparazzo ludnica učiniće da sve bude vredno toga. Nort će nositi haljine napravljene od dijamanata – dizajn njenog tate.

kimica

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *