Žena tražila razvod, a muž joj presudio

April 22, 2019, 6:43 pm

Nezapamćena tragedija danas je potresla mještane Sombora, kada je nešto poslije podneva, Branko Vujičić (62) ubio svoju suprugu Desimirku (55), a zatim pokušao da se ubije.

Prema prvim informacijama, Branko je iz pištolja ispalio metak u grudi svoje supruge, a zatim je pucao sebi u glavu. Tragedija se dogodila u blizini hipodroma u Somboru, između buvljaka i Carinarnice. U travi pored puta vidljivi su tragovi krvi, a okolo ima papira.

Nesrećna žena je umrla na licu mjesta, a Branko je prevezen u bolnici u Somboru, a zatim je zbog teških povreda prevezen u Klinički centar Vojvodine u Novi Sad.

– Tetka je nešto više od godinu dana radila u Njemačkoj čuvajući starije osobe i tako su se ona i teča izdržavali od njene zarade. On nije radio, ali tetka Desmirka je htjela da mu nađe neki posao u Njemačkoj, da vozi kamion, ali on to nije prihvatio. Nisu se najbolje slagali, pa je ona odlučila da se razvedu, jer djece nisu imali – kaže njen sestrić Stefan.

Nesrećna žena prekjuče je iz Njemačke na kratko došla u Sombor i Branko je ubio.
– Svi smo u šoku i ne možemo da povjerujemo šta se dogodilo – skhrana je njena rodbina, moleći novinare da ih više ne uznemiravaju.

Po jednoj od verzija događaja, Vujičić je, navodno, neposredno prije nego što je pucao u Desimirku, pozvao policiju telefonom i najavio ono što će uslijediti. Nezvanično, somborska policija zbog toga je u rekordno kratkom roku stigla na mjesto ubistva, ali žrtva već tada nije davala znake života, dok je ubica, koji je pokušao samoubistvo pucajući sebi u glavu, bio bez svijesti.

Kako je Blic saznao, Vujičići su jedno vrijeme živjeli u kući u Ulici Dušana Staničkova, pa se poslije preselili u stan na uglu Ulice Gruje Dedića i Prote Mateja.

Policija još ispituje sve okolonosti nesrećnog slučja.

(Srpskainfo)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *