Derventa:Osnovna škola “19.april” proslavila Dan škole (VIDEO)

April 19, 2019, 1:43 pm

Lijep i sunčan aprilski dan-19.april ,Dan kada dervenćani proslavljaju slobodu izvojevanu u Drugom svjetskom ratu ujedno je i Dan i jedne od dvije gradske osnovne  škole nazvane upravo po ovom bitnom datumu ratne istorije.Zato ga svi zajednički obilježavaju,i kao što direktorica škole reče,ako se ugled domaćina ogleda po broju i važnosti gostiju,mogu biti sretni i zadovoljni.

 

Zadovoljni i zbog brojnih projekata i investicija urađenih u proteklom periodu,poput Učionice u prirodi kao i asfaltiranom  prilazu i školskom parkingu a za danas su priredili i Đački bazar na kom su bili prestavljene  rukotvorine raznih motiva-slatkiši,bedževi,razglednice kao i sitnice specijalno napravljene za predstojeće vaskršnje praznike.

Sličan bazar već je bio organizovan nedavno a u ovom školskom učešće su uzeli i oni najmlađi.Oni su se prestavili onim najlađim-medenjacima.

Proslavi dana Osnovne škola “19.april” koju pohađa 670 učenika,prisustvovali su brojni gosti. S obzirom da je program obiljezavanja obilovao raznim sadržajima,svi prisutni su morali odati priznanje za uspješno organizoavnu zabavu ,koja po tradiciji bude posebna I jedinstvena.

TV K3

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *