Francuski novinar posvađao Delije i Grobare: S kim je to do sada Zvezda igrala?

October 4, 2018, 8:16 am

Totalno inferioran odnos i težak poraz Zvezde naspram Pari Sen Žermena mogao se očekivati, mada bilo je onih koji su vjerovali da srpski prvak može pružiti jači otpor super favoritu kakav je tim “svetaca”.

Jedan od takvih je francuski novinar Met Spiro čiji je komentar o Zvezdi izazvao pravi “tviter rat” navijača beogradskih “vječitih rivala”.

“Crvena zvezda je neporažena 34 utakmice prije večerašnjeg meča, s kim je to, dođavola, do sada igrala???”, napisao je Met, ne sluteći da je time prizvao već dobro poznatu “Superliga/sudije/Tole/FSS” retoriku na relaciji tvrdokornih pristalica obje strane.

Prvi mu je odgovorio jedan navijač Partizana, ponudio mu svoje viđenje situacije u srpskom fudbalu.

“Crvena zvezda je tim koji igra “14 na 11” utakmice u Superligi. Ima toliku pomoć sudijske organizacije, samo pogledajte njihove utakmice u domaćem šampionatu: ako ne mogu da daju gol, tu je sudija koji svira penal.

“Reternirao” je navijač Zvezde porukom “provokatoru”: “Maši Toletovim barjakom malo, možda te prođe tuga”.

Bio je to samo početak navijačkog “ping – ponga” u koji se uključilo još nekolicina navijača Zvezde i Partizana, pa je francuski novinar mogao na svojoj “lajni” da se uvjeri i dijelom da osjeti dobro poznato rivalstvo najvećih beogradskih rivala.

(Telegraf.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *