Sevilja i Nemanja Radonjić – 9.000.000 evra!

August 2, 2018, 7:53 am

Odbio je Zvezdan Terzić 8.000.000 evra od Štutgarta za Nemanju Radonjića, ali videćemo kako će sada reagovati. Veći i ozbiljniji klub je zagrizao za Zvezdinog reprezentativca.

Sevilja hoće Nemanju Radonjića i spremna je da plati 9.000.000 evra za obeštećenje!

Najpoznatiji španski veb portal, specijalizovan za transfer pijacu, Fichajes.com, ima saznanja da Sevilja želi Radonjića i da je za njegov angažman spremna da plati pomenutu sumu. Slična saznanja ima i redakcija MOZZART Sporta. Prema našim izvorima, klub iz Španije čije ime nismo uspeli da saznamo je ozbiljno pratio Radonjića i spremao ponudu, a sada se ispostavlja da je u pitanju klub sa Sančez Pizhuana.

Đenova i Štutgart su dosad bili najozbiljniji kandidati da dovedu Zvezdino supersonično krilo, ali su na Marakani odbijali sve ponude uz obrazloženje da Radonjić sigurno ostaje do kraja kvalifilkacija. Kako se Zvezda nalazi na korak od Lige Evrope i dva koraka od Lige šampiona, velika je verovatnoća da će igrati u grupnoj fazi nekog takmičenja. To znači i čist priliv u klupsku kasu, pa ne bi bilo potrebe za Radonjićevuprodaju na brzinu. Pogotovo što mlado krilo sazreva i postaje igrač na kojeg se može konstantno računati i jedan od lidera tima. Podsetimo, Zvezdi od obeštećenja ide 60 odsto, dok preostalih 40 odsto dele Roma i Radonjićevi menadžeri. Sledećeg leta bi Radonjiću istekao ugovor s Romom i Italijani više ne bi imali svoje procente.

Vest iz Španije je došla pre meča sa Suduvom u Litvaniji, a još jedna sjajna Radonjićeva partija mu je samo podigla vrednost i pojačala interes klubova iz inostranstva. Sevilja traži takav tip igrača jer je ostala bez Tukua Koree koji je juče potpisao za Lacio. Pominjali su se Marko Pjaca iz Juventusa i Torgan Azar iz Borusije Menhegladbah kao potencijalne mete, ali njihova vrednost je oko 20.000.000 evra i skupi su za Sevilju u ovom trenutku. Za Radonjića su Andalužani spremni da plate duplo manje…

(FOTO: Star sport)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *