Otkrivamo kojim se tehnikama muškarci služe kako bi odložili orgazam

June 3, 2018, 1:36 pm

U tim momentima jedino o čemu muškarci razmišljaju je da odlože orgazam i da ga odlože i opet – da ga odlože. Ono što varira od muškarca do muškarca jeste način na koji oni odlažu vrhunac ne bi li zadovoljili prvo partnerku.

“Obično počnem da razmišljam o nečemu što me brine. Uglavnom je to posao i novac, ali nikako nešto što ima veze sa seksom ili stresom. To mi skreće misli odmah sa seksa,” ispričao je Danijel.

Prema istraživanju ZavaMed, većina muškaraca u tom momentu mijenja pozu, pravi pauzu ili masturbiraju prije seksa, kako bi romantičan odnos sa partnerkom potrajao duže. Ali nakon nekog vremena valja promijeniti taktiku i biti kreativan pa neki od njih razmišljaju o poslu, rješavaju matematičke probleme ili misle o nekim ne tako dragim rođacima.

“Tokom seksa, kako bih odložio orgazam, razmišljam o svemu što sam radio toga dana i šta treba da uradim sutra. S vremena na vrijeme dozvolim sebi i da se prepustim i doživim orgazam prije devojke, jer bolje je da ne odlažem nešto u nedogled i da sve izgubim u momentu,” napisao je Marko.

Ovo su samo neke od stvari kojima muškarci skreću misli tokom seksa kako ne bi prerano doživjeli vrhunac:

– promjena poze;

– pauza u seksu;

– masturbacija prije seksa;

– korišćenje kondoma;

– razmišljanje o poslu;

– ispijanje alkohola;

– razmišljanje o nečemu što nije privlačno;

– razmišljanje o sportu;

– rješavanje matematičkih zadataka;

– razmišljanje o nekom drugom;

– korišćenje tehnike stezanja;

– razmišljanje o roditeljima ili nekim rođacima;

– upotreba seks igračaka.

– Ponekad se uštinem kako bih pažnju usmjerio na nešto drugo i da ne razmišljam tada o orgazmu. Nekad usporim, radim nešto drugačije i mijenjam poze, rekao je Stefan.

(Telegraf.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *