Zvezda sprema iznenađenje za Delije

August 19, 2014, 10:30 am

Ono što se sada zna, jeste da će biti jeftinije nego prošle sezone kada je za tribine trebalo izdvojiti 11.300 dinara, a za parter 18.800 dinara.

Takođe, za sve vlasnike pretplatnih karata iz prošle sezone klub je obezbedio određene popuste, a za sve kupce biće omogućene i razne pogodnosti oko načina plaćanja. I, ne samo to. Svi vlasnici će biti u prilici da ostvaruju razne benefite, ali osvoje atraktivne nagrade i mnogo toga još.

Iz kluba su takođe poručili da je mnogo razloga zbog kojih je kupovina godišnju ulaznice pametna investicija. Ona garantuje uživanje u Evroligi i to u Areni, a ako ekipa ne prođe u Top 16 fazu, onda je tu Evrokup.

Primera radi, prošle sezone crveno-beli su kod kuće odigrali 11 mečeva na evro sceni. Na to treba dodati 13 utakmica ABA lige, a potom i plej-of, za koji će važiti godišnje ulaznice.

Pa potom sledi i domaći šampionat, pa se tako dolazi do brojke od minimum 28 (bez plej-ofa za koji takođe važe karte), a maksimum 45 mečeva kod kuće. Ako se pri tome doda i da će se tako izbeći gužve, kod navijača ne bi trebalo da postoji dileme. S. ŽURNAL

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *