TV K3

android aplikacija

instaliraj

Zvao mobilnog operatora 24.000 puta pa završio u zatvoru

Zvao mobilnog operatora 24.000 puta pa završio u zatvoru

Policija je uhapsila japanskog penzionera nakon što je 24.000 puta nazvao odjeljenje za korisnike najvećeg japanskog telefonskog operatora, žaleći se zaposlenima da kompanija nije poštovala sklopljeni ugovor, saopštila je policija.

Tokijska policija navodi da su prošle nedjelje priveli 71-godišnjeg Akitošija Okamota, jer je za osam dana uputio stotine besplatnih poziva odjeljenju za korisnike glavnog telefonskog operatera KDDI.

Mediji prenose da je Akitoši upućivao hiljade poziva s javnih govornica izražavajući nezadovoljstvo radom kompanije i pritom vrijeđajući zaposlene.

“Tražio je da mu se osoblje KDDI-ja izvini jer nije poštovalo ugovor. Takođe je često prekidao pozive odmah nakon što bi nazvao operatera”, rekao je portparol policije.

Uhapšen je zbog sumnje da je “lažno ometao poslovanje” kompanije, rekao je portparol.

Japan se suočava sa sve većim brojem socijalnih problema koji nastaju kao posljedica sve većeg broja osoba trećeg životnog doba.

Policija izvještava i o tome da stariji vozači često uzrokuju saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom, a zaposleni u željezničkom saobraćaju žale se na to da ih stariji putnici nerijetko verbalno i fizički napadaju.

(Tekst i foto: N.N)

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.