“ZimzoBrod” otvorio svoja vrata (VIDEO)

December 28, 2022, 11:50 am

U Brodu će predstojeći novogodišnji praznici proteći u znaku manifestacije „ZimzoBrod“, koja se održava po drugi put. Do 5. januara posjetiocima imaju priliku uživati uz brojne sadržaje, od bogate gastro ponude, koncerata, klizališta do proslave dječije Nove godine.

Drugu godinu za redom, Brođani imaju priliku da deset dana, sve do petog januara, uživaju u „ZimzoBrodu“. Mališanima je i ove godine najzanimljivije klizalište. U najavi su i brojni nastupi kulturnih društava, koncerti, kao i neizostavna gastro ponuda. Žene iz Udruženja „Đurđevak“ u dobrom raspoloženju dočekale su i ove godine „ZimzoBrod“.

Jedna od kućica u Gradskom parku pripala je Udruženju roditelja djece sa posebnim potrebama „Korak nade“ iz Broda. A, ponuda raznovrsna.

ZimzoBrod ima pozitivan odjek, kako među domaćim stanivništvom, tako i gostima. Načelnik Broda, Zoran Vidić, rekao je da je cilj manifestacije, koja se organizuje drugu godinu za redom, da upotpuni prazničnu atmosferu, sadržajima oplemeni zimu i praznično vrijeme u ovoj lokalnoj zajednici.

U Turističkoj organizaciji, koja je i nosilac ove manifestacije, ističu da su prošle godine utvrdili koncept, koji namjeravaju dograđivati iz godine u godinu. Centralni događaj „ZimzoBroda“ je proslava dječije Nove godine.

Izvor: TV K3

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *