Zabava za sve: Šou Jokića i Dončića (VIDEO)

February 18, 2024, 8:02 am

Protekle noći u Indijanapolisu počeo je tradicionalni Ol-star vikend, a otvoren je susretima “Zvijezda u usponu”.

I ovaj put Luka Dončić i Nikola Jokić iskoristili su priliku da se zabave, a Ol-star vikend u Indijanapolisu je više nego prigodna šansa za to.

Poznati kao veliki šoumeni i ovaj put su Srbin i Slovenac ukrali šou, pošto su jedan drugog ometali tokom šutiranja sa linije za tri poena.

Bilo je tu popularnog košakanja i zadirkivanja, kako na terenu tako i u pres centru, sve u granicama šale i zabave, a omakla se i jedna psovka.

Jokić i Dončić igraće na Ol-star utakmici koja će biti održana u Indijanapolisu 19. februara (02.00), a uz njih dvojicu u petorci Zapada biće Kevin Durent, Lebron Džejms i Šej Gildžus-Aleksander.

Istok će predstavljati Janis Adetokumbo, Džejson Tejtum, Tajriz Halibarton, Dejmijan Lilard i Bem Adebajo, koji će zameniti povrijeđenog Džoela Embida.

Naredne noći na programu su još tri poslastice, prva je takmičenje u vještinama na kojem ćemo vidjeti Tajrisa Halibartona, Benedikta Maturina, Paola Bankera, Majlsa Tarnera, Entonija Edvardsa, Viktora Vembanjamu, Treja Janga, Tajrisa Maksija i Skotija Barnsa.

Naravno, neće izostati ni šutiranje trojki, a tu ćemo gledati obračune specijalista poput Malika Bizlija, Džejlena Bransona, Tajrisa Halibartona, Demijana Lilarda, Laurija Markanena, Treja Janga, Donovana Mičela i Karla-Entonija Taunsa.

Za kraju subotnjeg dijela programa, vidjećemo takmičenje u zakucavanjima i obračun u šutiranju trojki između Stefa Karija i Sabrine Jonesku, najboljih šutera u NBA i WNBA.

Kada je riječ o takmičenju u zakucavanjima, publika će na djelu vidjeti Džejlena Brauna, Hajmea Hakeza, Meka Meklanga i Džejkoba Topina.

(Nezavisne) Foto: Telegraf

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *