Za ovog pjevača se pričalo da je sin Zdravka Čolića: Sličnost je nevjerovatna (FOTO)

March 12, 2024, 8:02 am

Pjevač Amir Kazić Leo važio je za velikog zavodnika na estradi devedesetih godina.

Amira su još ‘89. godine svi poredili sa velikom balkanskom zvijezdom Zdravkom Čolićem, a svojevremeno su kružile glasine i da mu je on otac.

Kazić je to odmah demantovao, ali nije krio da mu imponuje povezivanje sa Čolićem, budući da je i danas jedna od najvećih muzičkih zvijezdi.

 

– Rekao sam da će mi Čola to skupo platiti, da ću tražiti alimentaciju za sve ove godine. Da sam na njegovom mjestu snimio bih duet, da pokažemo jesmo li doista toliko slični i vizualno i vokalno ili nismo. Čola je od mene stariji samo 14 godina i ne može da mi bude tata – rekao je prije mnogo godina za hrvatske medije.

– Ne razumijem zašto Čola ćuti, a svi o tome pričaju. Da sam na njegovom mjestu zagrlio bih ga, slikao se i ljudi bi zaćutali – rekao je Amir Kažić Leo.

 

Leo je obožavao druženje sa drugaricama sa estrade, sa mnogima je bio povezivan, a nikada nije krio da se u ženskom društvo osjeća lijepo i prijatno. Dame su padale na njegov šarm, a on je znao da koristi svoj glas, kako bi ih osvojio.

Amir je 2019. godine proslavio 30. godišnjicu braka sa suprugom Bibom, koja izbjegava da se pojavljuje u medijima. Za suprugu kaže da je genijalna i da je njegov najveći kritičar, piše Blic.

Srpskainfo.com (Foto: arhiva)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *