TV K3

android aplikacija

instaliraj

Za nevjerovatan provod u gradu iznajmite tenk!

Za nevjerovatan provod u gradu iznajmite tenk!

Što je čudnija jedna limuzina, to će popularnija biti među ljudima koji žele da je iznajme za svoju posebnu priliku ili dolazak sa stilom. Vidheli smo limuzine sa bespruhekorno uređenim enterijerima, sa šipkama za ples, pa čak i čudovišta sa dvadeset šest točkova.

Ipak, ako želite nešto zaista posebno, Tank Limo je idealna stvar za vas. Britanska kompanija nazvana Tanks-Alot, vherovatno je prva svoje vrste koja vam daje priliku da iznajmite ulično legalni produženi tenk za svoje specijalne događaje.

Priča o Tank Limo limuzini počela je prije trideset godina, sa osobom po imenu Nick Mead koja je kupila dva armirana tenka po maloj cijeni, sa planom da jedan zadrži i jedan proda. Ipak, njemu je ubrzo potom prišla osoba koja je željela da iznajmi jedan njegov tenk, što mu je omogućilo da povrati polovinu vrijednosti jednog tenka za samo jedan dan. To je djelovalo kao pravi poslovni potez.

Potom, on je tenkove presjekao na pola i spojio ih, sa pet stopa dodatnog prostora, kreirajući tako prvi produženi tenk.

Jedinstvena mašina dugačka je malo preko sedam metara, a teška je 17.5 tona. Legalno se može koristiti na javnim ulicama, sa maksimalnom brzinom od 40 kilometara na sat, sa gumiranim točkovima. Ipak, Mead je rekao da mogu dostići i do 65 kilometara na čas na privatnim drumovima.

Tank Limo može primiti do deset osoba, a cijena iznajmljivanja kreće od 2.000 dolara. prnjavorski.com

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.