Vujošević: Korać ruši Partizan i pogrešno informiše Dodika

August 20, 2015, 9:59 am

Napomenuvši da, za razliku od drugih, on nema problem da pod svojim imenom i prezimenom probleme naziva pravim imenom, Vujošević je rekao da u Partizanu postoje osobe koje rade direktno protiv interesa Partizana.

“Svako treba da radi svoj posao, ne bih ovog momenta širio priču o doprinosu pojedinaca, kovertiram neke stvari za kasnije. Voleo bih, iako sam opširan, da jasno pričam. Zato ću vrlo jasno i reći ko su ljudi iz Partizana koji direktno ruše Partizan i koji upravo šire te priče da sponzori ne žele zbog mene da pomognu Partizanu. I njih ću imenovati imenom i prezimenom“, rekao je Vujošević.

Potom je imenovao osobu na koju misli.

“Radi se o Zoranu Koraću. Taj čovek ima lično neprijateljstvo i animozitet. Šta on radi i čime se bavi to je druga stvar i o tome ne bih ovom prilikom, ali on je jedan od ‘glasnogovornika’ da Partizan neće dobiti pare od sponzora dok sam ja trener. Iako je partizanovac, okreće se protiv nas, a on je i taj koji pogrešno Dodika informiše“, navodi Vujošević.

Za razliku od Koraća, o Miloradu Dodiku, počasnom predsjedniku Partizana, Vujošević ima samo riječi hvale.

“Dodik je veliki partizanovac i pomogao je Partizanu. Imamo i lično prijateljstvo. Jedan je od retkih koji je pokazao brigu za Partizan“, napomenuo je Duško Vujošević.

Skupština

Za Košarkaški klub Partizan ponedjeljak bi mogao da bude veoma važan dan. Tada će se održati Skupština kluba na kojoj bi trebalo da se napravi strategija i odrede planovi za dalje funkcionisanje kluba koji se nalazi u veoma teškoj finansijskoj situaciji.

Među crno-bijelima već duže vrijeme ne funkcioniše sve kako treba, a glavni razlog je prazna kasa.

Partizan u novu sezonu ulazi sa velikom zebnjom, budući da novca nema, poslije 20 godina neće igrati evropsko takmičenje, a veliko je pitanje koji su dometi tima koji je u odnosu na prošlu sezonu, kada nije osvojen nijedan trofej, prepolovljen…

Upravni odbor bi trebalo da podnese izvještaj o radu u prethodnom periodu, koji će ocijeniti vrhovno tijelo. Ukoliko ocjena bude negativna, Skupština ima pravo da razriješi dužnosti predsjednika kluba (ujedno obavlja funkciju predsjednika UO, ali i predsjednika Skupštine), članove UO, Nadzornog odbora i direktora kluba.

Ukoliko bi se desilo da se predsjednik Predrag Danilović povuče, ili da ga Skupština razriješi dužnosti (prijedlog za razrješenje mora da podnese najmanje deset članova Skupštine), prema statutu kluba uslijedilo bi sazivanje nove sednice najkasnije za 30 dana.

 

(Nezavisne novine)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *