TV K3

android aplikacija

instaliraj

Vučić putuje u Vašington: Od mene će čuti da je Srpska ustavna kategorija BiH

Vučić putuje u Vašington: Od mene će čuti da je Srpska ustavna kategorija BiH

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će u Vašintonu, gdje će učestvovati na skupu Američko-izraelskog komiteta za javne poslove u Vašingtonu (AIPAC), od njega čuti da je Republika Srpska ustavna kategorija BiH i da pristrasno optužuju samo jednu stranu.

Vučić je rekao da očekuje da će u Vašintonu, gdje će učestvovati na skupu jedne od najmoćnijih izraelskih lobi grupa, čuti da je srpski čan Predsjedništva BiH “Milorad Dodik kriv za sve i da je Republika Srpska teg oko vrata svima”.

– Od mene će čuti drugačije stvari, od mene će čuti da je Republika Srpska ustavna kategorija BiH, da je stvorena Dejtonom i da je to bio uslov “sine kva non” za uspostavljanje mira u BiH – rekao je Vučić za RTS.

On je dodao da će u Vašingtonu od njega čuti da suviše pristrasno optužuju samo jednu stranu, a ne žele da analiziraju šta je neko stavio u svoje dugoročne planove i programe.

On je pozvao građane Srbije na jedinstvo i očuvanje mira, navodeći da je uvjeren da će biti teški pritisci na Srbiju, osim za Kosovo, i po pitanju Republike Srpske.

– Kada govore Republike Srpska, oni misle Srbija i svaki put se trude da pronađu bilo šta što bi Srbiji mogli da zamjere – rekao je Vučić.

On je dodao da misli da će u Vašingtonu glavna tema biti Kosovo, ali da da neće biti ni laki razgovori oko pozicije Srbije u odnosu prema BiH.

(Srna – Foto: Arhiva) http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.