Vladimir Stojković branio saigrače od Turaka, sevale kamenice i pesnice

July 24, 2014, 7:18 am

Samo pet minuta pre kraja utakmice uleteli su turski navijači sa zastavama Palestine, verovatno kako bi ukazali na sukob sa Izraelom, a onda su krenuli i u fizički obračun sa Stanojevićevim izabranicima koji su morali da se brane, jer je obezbeđenje napravilo veliki propust.

Kako javljaju izraelski mediji, Vladimir Stojković je odlučno krenuo sa namerom da zaustavi huligane koji su krenuli prema njegovim igračima, kao i u svoju odbranu, a klub je izbacio i zvanično saopštenje.

‘Naš klub se zalaže za toleranciju i sport bez nasilja, žao nam je što se prijateljski meč sa Lilom na ovaj način završio. Tokom susreta oko 50 turskih emigranata nas je provociralo zastavama Palestine i sve vreme vređalo naše igrače i članove stručnog štaba.

Kad je došlo do prekida u 84.minutu fudbaleri su počeli da se brane, a prilikom odlaska u svačionicu gađali su ih kamenjem. Srećom, svi su zdravi”, piše u zvaničnom saopštenju Makabija.

Lil je pre prekida utakmice vodio sa 2:0, a kapitensku traku francuskoj kluba nosio je crnogorski reprezentativac Marko Baša.

Blic.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *