TV K3

android aplikacija

instaliraj

Vlada Srpske nespremno dočekala krizu (VIDEO)

Vlada Srpske nespremno dočekala krizu (VIDEO)

Vlada RS putpuno nespremno je dočekala krizu izazvanu pandemijojm korona virusa jer nije imala fondove koji bi mogli pomoći privredi, smatra potpredsjednica PDP-a i poslanik Jelena Trivić.

Ni rebalansom budžeta nije pokazana nikakva solidarnost, samo se odustalo od nabavke helikoptera i sav teret krize podnijeće građani, kaže Trivićeva.

Pandemija korona virusa pokazala je sve manjkavosti Vlade RS koja nije imala fodove iz kojih bi pomogla privredu, a bio je prazan i eskrou račun, kaže poslanik PDP-a, Jelena Trivić koja smatra da nijedna mjera koja je najavljena nije efektivno provedena.

To znači da će sav teret krize podnijeti građani, jer Vlada planira nova zaduženja, navela je Trivićeva.

Trivićeva se osvrnula i na Blajburšku misu te glasanje Srpskog kluba u Predstavničkom domu u vezi Rezolucije koja je osudila ovu misu a na šta su iz SDSD-a bili suzdržani. Ona traži od SNSD objašnjenje zašto su bili suzdržani, te da li su oni zastupnici hrvatskih interesa.

Trivićeva je demantovala spekulacije o navodnim razmiricama sa stranačkim kolegom Draškom Stanivukovićem te najavila mogućnost svog kandidovanja za gradonačelnika Banjaluke.

Međutim, konačna odluka o imenu za gradonačelnika je na organima PDP-a i ostalih opozicionih stranaka, prvenstveno SDS-a odakle postoji obećanje da će podržati zajedničkog kandidata opozicije navela je Trivićeva.

Izvor: TV K3 http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.