Vjenčali se Anđelina Džoli i Bred Pit

August 29, 2014, 7:08 am

Iako su se ranije zarekli da se neće vjenčati dok ne budu odobreni istopolni brakovi, pritisak koji je dolazio od njihove djece je učinio čudo, te ovaj par sada ima i zvaničnu potvrdu za njihovu ljubav i posvećenost.

Dvoje glumaca su se upoznali prije desetak godina prilikom snimanja akcionog trilera “Gospodin i gospođa Smit” u kojem su igrali bračni par, ulogu koju će uskoro reprizirati i u novom dugometražnom ostvarenju “By the Sea” koji će režirati Džolijeva.

Džolijeva je nedavno potvrdila za francuski list “Parisien” da će se ona i njen dugogodišnji partner Bred Pit vjenčati, ali nije rekla kada. Njihov predstavnik za štampu je potvrdio da se to desilo u subotu, proteklog vikenda.

“Još smo vjereni, ali to (vjenčanje) je projekat na koji mislimo”, rekla je tada američka zvijezda za francuski list.

Ta njena izjava podstakla je glasine o skorom vjenčanju Džolijeve i Pita na njihovom imanju na jugu Francuske, koje već godinama kruže i podstiču opsadu paparaca.

Par ima imanje Miraval na jugu Francuske gdje provodi dio godine i proizvodi roze vino.

“Osjećamo se malo Francuzima. Djeca još više, ona bolje govore vaš jezik nego mi”, rekla je glumica, koja se nalazi u Francuskoj da bi učestvovala u promociji svog posljednjeg filma “Grdana – zla vila”, koji je u produkciji “Dizneyja” izašao krajem maja.

Srećni mladenci imaju šestoro djece, a teško je reći da je do sada ijedan glumački par izazivao toliko medijske pažnje, uzdrmao svijet ili predstavljao pravi holivudski glamur poput njih dvoje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *