TV K3

android aplikacija

instaliraj

Veterani Crvene zvezde na obilježavanju 100 godina postojanja Tekstilca (FOTO)

Veterani Crvene zvezde na obilježavanju 100 godina postojanja Tekstilca (FOTO)
Fudbalski klub Tekstilac iz Dervente, najstariji učesnik Prve lige Republike Srpske, ove godine obilježava stotinu godina postojanja, a centralna manifestacija kojom će proslaviti veliki jubiljej jeste revijalni susret veterana derventskog kluba i beogradske Crvene zvezde.
Susret veterana Tekstilca sa nekadašnjim velikanima, među kojima su i neki koji su se popeli na fudbalski krov Evrope i svijeta, zakazan je za ponedjeljak, 19. avgusta,od 18 časova na Gradskom stadionu u Derventi.
– Obilježavanje započinjemo tradicionalnim, najmasovnijim do sada Dječijim fudbalskim turnirom, a poslastica za sve ljubitelje fudbala biće revijalni susret na kojem je potvrđeno učestvovanje zvezdinih legendi poput Šestića, Đurovskog, Borovice, Koromana, Nikolića, Jankovića, Marijana Markovića i drugih. Pored toga, Dervenćani će imati priliku da nakon dugo vremena vide i nekadašnje igrače Tekstilca i podsjete se kako su igrale legende kluba, saopšteno je iz Tekstilca.
Na tribinama će se naći i veliki broj poznatih ličnosti iz svijeta sporta, među kojima će biti i sadašnji selektor reprezentacije BiH Robert Prosinečki

Pored pomenutih manifestacija, obilježavanje velikog jubileja obilježiće se kroz niz drugih dešavanja koja su planirana do kraja godine.

Izvor: TV K3 

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.