Vaš horoskop za dan 17.02.2017.

February 17, 2017, 7:35 am

Vaš horoskop za dan 17.02.2017.

 


O V A N
Djelujete samouvjereno i vrlo zahtjevno. Nečije prisustvo na Vas djeluje podsticajno, jer otvara nove ili šire mogućnosti za poslovnu saradnju. Orijentisani ste ka perspektivnim ciljevima i imate jasne stavove. Nema razloga da se zanosite velikim emotivnim očekivanjima. Nemojte ucenjivati svog partnera, ako dogadjaji ne idu u željenom pravcu. Pokažite da imate više razumijevanja i tolerancije.

Preporuka: Važno je da pravilno usmjeravate svoju kreativnu energiju.

 


B I K
Neko Vas podstiče na pozitivno raspoloženje i na aktivniju ulogu u poslovnoj saradnji. Dobre smjernice uvijek vode ka nekom praktičnom rješenju i poslovnom uspjehu. Obratite pažnju na različite detalje i korisne sugestije. Potrebna vam je veća doza odlučnosti i emotivnog samopouzdanja u susretima. Nema razloga da se opterećujete pogrešnim slutanjama i da sumnjate u nečija obećanja.

Preporuka: Prijaće vam neka dodatna aktivnost.

 


B L I Z A N C I
Djelujete samouvjereno u različitim situacijama i spremni ste da ozvaničite svoje poslovne stavove. Nečiji komentari predstavljaju pozitivan predznak, stoga nastavite u započetom stilu. Pokažite odlučnost i odgovornost. Ukoliko vam je stalo do dobre zabave, budite dovoljno maštoviti i pokrenite inicijativu u društvu bliske osobe. Zajedno osmislite neke vrlo romantične trenutke.

Preporuka: Prijaće vam zabavni sadržaji, kao recept za dobro raspoloženje.

 


R A K
Potrebni su vam pouzdani saradnici ili osoba koja u potpunosti uvažava vaše kreativne ideje. Tek kada pravilno uskladite svoje poslovne afinitete možete da ostvarite i zajednički pomak. Situacije kojima pridajete posebnu pažnju, ne prolaze na isti način ili dovoljno zapaženo kod voljene osobe. Različito doživljavate i vrednujete nove dogadjaje. Svako vidi ono što mu se najviše dopada.

Preporuka: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju, povrijemeite pažnju duhovnim sadržajima.

 


L A V
Ukoliko se uporedjujete sa svojom okolinom, vaša velika prednost je u tome što izbjegavate poslovni kliše i stereotipno ponašanje. Imate mnogo interesantnije ideje, nego rješenja koja nude vaši saradnici. U privatnom životu, potrebno je da se pridržavate nekih provjerenih standarda koji vam prijaju. Posvetite pažnju osobi koja odgovara vašem emotivnom raspoloženju i senzibilitetu.

Preporuka: Važno je da ulepšate svoje raspoloženje.

 


D J E V I C A
Primjećujete da neko ima pomalo negativan uticaj na vaše saradnike. Nema potrebe da učestvujete u novoj raspravi o poslovnim ciljevima, medju saradnicima uvijek postoje različite interesne sfere ili opredeljenja. Ne želite emotivnu utehu, ali nečije ponašanje Vas sve više podseća na neku dobru i unapred “izrežiranu predstavu” u kojoj vam se dodeljuje “sporedna uloga”. Promijenite tu poziciju.

Preporuka: Prijaće vam psiho-fizička relaksacija i aktivan odmor.

 


V A G A
Ukoliko imate dovoljno mudrosti, obratite pažnju na različite korisne informacije o nekim novim poslovnim prilikama. Izbjegavajte situacije koje prevazilaze vaše znanje ili praktično iskustvo. Sa izvesnom rezervom prihvatite nečija lako izgovorena obećanja ili laskave komplimente koje dobijate. Pažljivije analizirajte nove dogadjaje u privatnom životu sa različitih aspekata važnosti.

Preporuka: Prijaće vam zdraviji režim ishrane, unosite više vitamina.

 


Š K O R P I J A
Dobijate različite povlastice, tako da uz planirane obaveze djelujete uspješno i u nekim alternativnim situacijama. Prijeciznost i snalažljivost u komunikaciji vam pomažu da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Ne možete mjeriti nečije zasluge samo na osnovu ličnih kriterijuma koje imate. Obavezno obratite pažnju na razne komentare i “sitnice” koje upotpunjuju utisak o jednoj dragoj osobi.

Preporuka: Važno je da pravilno uskladite svoje želje i mogućnosti.

 


S T R I J E L A C
Ukoliko vam neko opterećuje dodatnim zahtjevima, promijenite svoje početne kriterijumijei podsetite saradnike na pravila o lepom ponašanju. Nemojte dozvoliti da se o vama šire neki “loši glasovi” i da Vas neko sputava. Djelujete pomalo uznemireno zbog novih dogadjaja u privatnom životu. Bolje je da stišavate svoje uzavrele strasti, nego da se uplićete u novu raspravu sa voljenom osobom.

Preporuka: Izbjegavajte dodatni napor i neke stresne situacije.

 


J A R A C
Djelujete vrlo zahtjevno i postavljate suviše stroge poslovne kriterijume. Razmišljate o stvarima koje su vam nedostupne. Pažljivije analizirajte svoje saradnike. Svako od Vas ima svoj stil izražavanja ili način interpretacije dogadjaja. Prijema voljenoj osobi budite dovoljno iskreni i pažljivi, uvijek kada se nalazite u nekoj većoj dilemi postupite po svojoj savjesti. Na kraju, dobro se dobrim vraća.

Preporuka: Osjetićete psihološko olakšanje nakon iskrenog razgovora.

 


V O D O L I J A
Prijednost dajete nekim tajanstvenim ili neobičnim situacijama, koje ostaju “skrivene” pred radoznalim pogledima. Odredjena doza mističnosti, može da vam donese dodatnu neprijatnost ili komplikaciju u susretu sa saradnicima. Važno je da odredite što jasniju granicu, izmedju pristojnog ponašanja pred bliskom osobom i svojih pomalo avanturističkih pobuda koje povrijemeno osjećate.

Preporuka: Izbjegavajte ishitrene reakcije i brzopletost.

 


R I B E
Dogovor koji imate sa jednom osobom ne obećava mnogo, ali Vi i dalje uporno odbijate pomisao o prekidu saradnje. Nedostaje vam bolji smisao za praktičnom procjenom vrednosti i trpite izvesni neuspjeh zbog neuskladjenih poslovnih termina. Djelujete zabrinuto zbog novih dogadjaja. Emotivne situacije iznenada postaju vrlo komplikovane, kada se posmatraju ili tumače iz nečije perspektive.

Preporuka: Prijaće vam izlazak ili boravak u prirodi.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *