Vaš horoskop za dan 16.02.2017.

February 16, 2017, 7:38 am

Vaš horoskop za dan 16.02.2017.

 


O V A N
Ponekad treba imati dovoljno profesionalne mudrosti i prećutati različite komentare u susretu sa saradnicma. Važno je da sačuvate samokontrolu, pred osobom koja ima negativan uticaj na vaše raspoloženje ili ponašanje. Reagujete suviše razdražljivo u situacijama koje Vas prate u privatnom životu. Prijeterivanje u izlivima osjećanja ili novi zahtjevi djeluju iritirajuće na voljenu osobu.

Preporuka: Izbjegavajte loše navike i brzopletost, usporite svoj ubrzani ritam.

 


B I K
Imate dobar predosjećaj i sa nestrpljenjem iščekujete neki poslovni razgovor sa jednom uticajnom osobom. Važno je da pravilno ističete svoje profesionalne sposobnosti, ali ne i da ugrožavate nečije interese zarad svojih ciljeva. Podstičite kod sebe istrazivački duh i smisao za dobar ukus u mnogim situacijama koje Vas prate u privatnom životu. Prijaće vam emotivni susret i neka omiljena zabava.

Preporuka: Poboljšajte svoju psiho-fizičku ravnotežu.

 


B L I Z A N C I
Ponudjene su vam različite ideje o poslovno-finansijskoj saradnji. Dobar izbor poslovne teme proizilazi iz zajedničkih dogovora i konsultacije sa pouzdanim saradnicima. Važno je da u dobrom profesionalnom maniru ispunite različita očekivanja. Priuštite svojoj porodici ili voljenoj osobi, mnoge radosti i više nego dobru zabavu. Uz iskrene namjere, usrećite osobu do koje vam je stalo.

Preporuka: Prijaće vam neka dodatna aktivnost, kao psihološka relaksacija.

 


R A K
Neko ima pozitivan uticaj na vaš način razmišljanja ili na odluke koje donosite. Kada pored sebe imate osobe od povjerenja, sve se lako rešava i uspješno završava. Nalazite se u prilici da ostvarite dvostruki dobitak. Najveći užitak ili zadovoljstvo donosi vam susret sa bliskom osobom, koja zaista umijeda Vas obraduje i da vam ugodi. Uživajte u stvarima koje Vas emotivno ispunjavaju.

Preporuka: Zračite pozitivnom energijom i dobrom voljom

 


L A V
Susret sa jednom osobom, otkriva neke važne detalje poslovne prirode koji su vam do sada bili nepoznati. Zajednilki dogovor, predstavlja dobar predznak ili uvod u uspješnu saradnju. Ukoliko vam je stalo da obradujete partnera, budite dovoljno maštoviti u svakom pogledu. Raznovrsnost u izražavanju misli i osjećanja ne samo da obogaćuje ljubavni odnos, već djeluje pozitivno na oboje.

Preporuka: Planirajte neku omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

 


D J E V I C A
Intuicija Vas jasno upozorava na potencijalnu opasnost, stoga budite pažljiviji u procjeni novih poslovnih prilika. Distancirajte se od osobe koja nema previše obzira za vaše interese i koja možda osporava vaše zasluge. Uljepšajte svoje raspoloženje u odgovarajućem društvu. Nemojte dozvoliti da neko mijenja Vas emotivni ritam ili potrebe koje imate. Uvijek postoji neko ko Vas dobro razumije.

Preporuka: Sačuvajte optimizam i pozitivnu orijentaciju.

 


V A G A
Kada postoji neki nesporazum, važno je da sačuvate prisebnost duha i da se ponašate u skladu sa profesionalnim manirima. Zadržite meru opreza pred osobom koja umijeda ignoriše vaše prisustvo ili pokušava da umanji vaše sposobnosti. Zbog emotivne nesigurnosti povrijemeno djelujete strogo i zahtjevno prema partneru. Ne možete da ostanete dosledni u svojim odlukama u dužem periodu.

Preporuka: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

 


Š K O R P I J A
Susret sa jednom osobom djeluje poučno na vaš način razmišljanja. Stoga, obratite pažnju na nove informacije koje otkrivaju važne detalje o poslovno-finansijskoj saradnji. Pokažite veću selektivnost u razmišljanju. Nemojte dozvoliti da neko iz možda pomalo sebičnih pobuda sputava vašu volju i pravo na emotivni izbor. Zaključujete na kraju, da ipak zaslužujete neki bolji ili ljepši tretman.

Preporuka: Prijaće vam relaksacija i boravak u prirodi.

 


S T R I J E L A C
Ukoliko se zadesite u pravom trenutku i na dobrom mjestu, očekuje Vas poslovno-finansijski dobitak ili neki vid javnog priznanja. Uspeh proizilazi iz dobrih priprema, procjenite svoju ulogu i mjesto u saradnickim redovima. Važno je da djelujete očaravajuće i afirmativno na svog partnera. U skladu sa emotivnom inspiracijom koju osjećate, upotrijebite svoje zavodničke sposobnosti.

Preporuka: Sačuvajte dobro raspoloženje i prisebnost duha.

 


J A R A C
Ne dopada vam se uloga koju vam neko namenjuje, ali ne budite brzopleti. Sačekajte da istina izadje na videlo, različite okolnosti su na vašoj strani. Važno je da sačuvate svoju energiju za neke korisne ciljeve. Odgovorite na nečiju molbu i promijenite svoje ustaljene navike, ako ćete na takav način usrećiti svoju porodicu. Priredite neko prijatno iznenadjenje osobi do koje vam je stalo.

Preporuka: Večernje sate rezervišite za svoju intimu, opustite se i akumulirajte pozitivnu energiju.

 


V O D O L I J A
Obratite pažnju na nove informacije ili na nečije upozorenje. Važno je da svojim ponašanjem dajete dobar primer. Ukoliko preterujete u svojim zahtjevima, okolina neće želeti da Vas podrži u onoj mjeri koliko to očekujete. Ne možete da se opustite od različitih dešavanja koja Vas prate, neko vam iznenada zadaje dodatne probleme ili nove ljubavne dileme. Povremeno djelujete vrlo nesigurno.

Preporuka: Izbjegavajte konfliktne odnose i stresne situacije.

 


R I B E
Neko remeti vaš poslovni koncept, tako da ste primorani da pronadjete zaobilazno riješenje. Ponekad je teško ukladiti različita interesovanja i zajednički poslovni ritam. Potreban vam je dobar podsticaj i nečija podrška. Emotivno ste uznemireni. Želite da ostavite pozitivan utisak na osobu koja vam se dopada, ali još uvijek ne pronalazite pravu ulogu kojom biste predstavili svoja iskrena osjećanja.

Preporuka: Prijaće vam psiho-fizička relaksacija.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *