Vaš horoskop za dan 15.02.2017.

February 15, 2017, 6:54 am


O V A N
Očekujete pozitivan odgovor u rešavanju nekih spornih situacija. Važno je da procjenite najbolji trenutak za poslovnu akciju i da sačuvate prisebnost duha. Ponekad se treba uklopiti u mišljenje većine, bez suvišnih komentara. Jasno vam je da ne možete lako da promijenite nečije mišljenje ili odluku u privatnom životu. Nema potrebe da izgovarate “teške riječi” pred voljenom osobom.

Preporuka: Prijaće vam neka omiljena zabava, kao recept za dobro raspoloženje.


B I K
Dobro osmišljene ideje prolaze zapaženo na različitim stranama. Nalazite se u kreativnoj fazi i pred važnim poslovnim odlukama. Novi uspjeh može da unapredi vaš poslovni, društveni ili privatni status. Potrudite se da Vas lični uspjeh ili emotivna sreća potraju što duže. Svoju pažnju i emocije povrijemeite osobi za koju Vas vezuju slični afiniteti, kako biste podelili svoju radost sa drugima.

Preporuka: Nalazite se sjajnoj psiho-fizičkoj formi.


B L I Z A N C I
Stalo vam je da se izborite za bolji plasman poslovnoj sceni ili za svoje mjesto u krugu uticajnih saradnika. Zbog velikih ambicija zanemarili ste neke propratne dogadjaje, koji imaju važno značenje za vaše saradnike. Partner vam postavlja neka logična pitanja, ali Vi djelujete neubjedljivo u svojim odgovorima. Možda suviše priželjkujete, da se ostvari samo ono što je vama milo.

Preporuka: Uspostavite bolju ravnotežu izmedju svojih želja i mogućnosti.


R A K
Skrenuli ste pažnju na sebe, ali to činite u nekom pogrešnom trenutku. Ipak, nemojte dozvoliti da Vas uhvati panika. Važno je da sačuvate prisebnost duha i da korigujete svoj propust. Razmislite kome treba da se obratite za podršku. Svet oko Vas izgleda mnogo bolje ili lepše, kada se nalazite u pozitivnom okruženju i uz blisku osobu. Ugodite svojoj porodici i osjetićete iskrenu radost.

Preporuka: Nema potrebe da se suviše opterećujete “teškim mislima”.


L A V
Potrebno je da se prilagodite na nove uslove rada. Pokažite da imate dovoljno interesovanja da prihvatite različite uslove i savrijemenije ideje. Kreativnost koju izražavaju vaši saradnici treba upotrijebiti na praktičan način. Umijete za zablistate u punom sjaju i da ostavite veliki utisak na osobu koja vam se dopada. Djelujete samouvjereno, što se pozitivno odražava na vašu porodicu i partnera.

Preporuka: Podstičite kod sebe romantičnost i plemenitost, što će uticati na vaše dobro raspoloženje.


D J E V I C A
Pokušavate da preduhitrite nečiju namjeru i da pravilno zaštitite svoje poslovne interese. Potrebna vam je dobra koncentracija i moć opažanja u različitim situacijama. Oslonite se na svoje iskustvo koje imate. Ukoliko osjećate emotivnu rezignaciju, razmislite u čemu ste pogrešili prema bliskoj osobi. Niko nije “bezgrešan”, tako se ni od Vas ne očekuje uvijek savršena uloga ili da ste bez mane.

Preporuka: Prijaće vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.


V A G A
Nema potrebe da se previše vezujete za nečije mišljenje ili ulogu u poslovnoj saradnji. Većinu obaveza možete da završite samostalno i bez dodatnog uticaja sa strane. Sve se svodi na pravilnu poslovnu organizaciju i dobru volju. Nemojte dozvoliti partneru da se previše udaljava od nekih zajedničkih tema. Insistirajte na svojim emotivnim potrebama da biste dobili povratnu reakciju.

Preporuka: Više uživajte u lijepim stvarima, opustite se.


Š K O R P I J A
Taktika koju sprovodite donosi pozitivne rezultate, ali ne i nečiju naklonost. Postoji granica do koje možete da se suprotstavite nečijem uticaju ili volji. Bez obzira na trenutni uspjeh, stvari posmatrajte u dužoj perspektivi. Privlače Vas emotivne situacije koje djeluju suviše komplikovano ili izazovno. Na kraju sve može biti i dobro, ako umijete da se zaustavite u nekom “kritičnom trenutku”.

Preporuka: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu i da uskladite svoje misli i osjećanja.


S T R I J E L A C
Poslovni dogovor Vas obavezuje na strogo poštovanje zajedničkih pravila i na uvažavanje različitih afiniteta. Stalo vam je da pravilno postupate prema osobi koja ima pozitivnu ulogu u saradničkim odnosima. Ponekad treba jasno pokazati svojim postupcima kako umijete pravilno da razlikujete i uvažavate prave vrednosti. Pokažite voljenoj osobi da iskreno cenite sve ono što dobijate.

Preporuka: Priuštite sebi neke lepe “sitnice”, kao dobar podsticaj.


J A R A C
Neko pokušava da Vas podstakne na drugačiji način razmišljanja ili da proširi Vase saznajne vidike u različitim pravcima. Iskustvo koje stičete u poslovnoj saradnji pokazaće se od velike koristi ne samo trenutno, već i u daljoj perspektivi. Partner dobro prepoznaje vaše namjere, bez obzira na dobru pozu ili emotivnu igru koju igrate. Ne možete prikrivati istinu duže nego što je to dozvoljeno.

Preporuka: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.


V O D O L I J A
Postoje različite situacije koje Vas nepotrebno usporavaju. Teško vam je da ostvarite svoje namjere i ne želite da se pomirite sa prosečnim rezultatima. Trenutak je da korigujete svoju poslovnu taktiku i da zatražite nečiji svijet. Često mijenjate svoje emotivno raspoloženje, budite pažljiviji pred osobom koja detaljno analizira vaše ponašanje. Slobodno zatražite nečiju podršku koja vam je neophodna.

Preporuka: Izbjegavajte situacije koje Vas previše iscrpljuju.


R I B E
Suviše subjektivno tumačite neke poslovne dogadjaje i skloni ste čestim promjenama u mišljenju. Nema potrebe da optužujete druge za svoj neuspjeh ili za propuštenu priliku. Posmatrajte situaciju više u duhu optimističkih prognoza. Voljena osoba očekuje da doslovno ispoštujete neki zajednički dogovor i nema previše razumijevanja za vaše izgovore ili opravdanja. Uložite dodatni napor.

Preporuka: Prijaće vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *