Vaš horoskop za dan 11.02.2017.

February 11, 2017, 7:06 am


O V A N
Ukoliko ne razumijete nečiji postupak, zatražite dodatno objašnjenje. Nemojte predvidjati ono što je neizvesno, prije ili kasnije stvari mogu da se iskomplikuju na vašu štetu. Svaka informacija ima korisno značenje, ako je pravilno razumijete i usmjerite. Partnerovo jasno negodovanje, dovoljno govori o zajedničkom raspoloženju kroz koje prolazite ili možda o novim emotivnim nedoumicama.

Preporuka: Potrudite se da pravilno prevazidjete svoje unutrašnje konflikte.


B I K
Djelujete neraspoloženo, jer neko očekuje da prihvatite pomalo servilnu ulogu ili da se pridržavate zacrtanih pravila u poslovno-finansijskoj saradnji. Nečija rigidnost, predstavlja osnovni problem koji Vas ometa da završite započeti posao. Trenutno suviše forsirate svoje potrebe i neke situacije u ljubavnom odnosu. Partner možda ne može u potpunosti da prati vaš ubrzani ritam.

Preporuka: Izbjegavajte susret sa osobom koja ima pomalo negativan uticaj na vaše raspoloženje.


B L I Z A N C I
Pristojnost vam nalaže da ostanete uzdržani pred jednom starijom osobom, kao i da se ne uplićete u širu raspravu sa saradnicima. Naravno sve ima svoju dobru ili lošu stranu, stoga na vrijeme odlučite čemu i kome dajete prednost u poslovnoj saradnji. Ukoliko ne poznajete najbolje nečije emotivne namjere, budite više diskretni i suzdržani u rekacijama. Mudro prečutite neke detalje iz svog života.

Preporuka: Prijaće vam dijetalna ili vitaminska ishrana.


R A K
Ukoliko vam je stalo da izgladite neki poslovni nesporazum sa odredjenim saradnicima, budite promišljeni. Nemojte dozvoliti da neko drugi govori u vaše ime, procjenite kada treba da preuzmete kontrolu nad važnim dogadjajima. Potrebno sa više detalja i na bolji način da objasnite voljenoj osobi, zbog čega povrijemeno izgledate suviše zamišljeno ili “odsutno”. Objasnite svoje postupke.

Preporuka: Važno je da pravilno usmjeravate svoju kreativnu energiju.


L A V
Neko vam je naklonjen i ima pozitivan uticaj na vaše poslovno-finansijske planove. Ukoliko ste dovoljno efikasni, predstoji vam novi “dobitak” ili neki vid moralne satisfakcije. Nemojte propustiti dobru priliku. Dovoljan je samo pozitivan podsticaj ili unutrašnji impuls, da osjetite veliki emotivni zanos koji Vas približava dragoj osobi. Umijete da osjetite zrake radosti koji Vas inspirišu.

Preporuka: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.


D J E V I C A
Stalo vam je da prikrijete svoj trenutni neuspjeh ili psihološku nespremnost, da se intenzivnije povrijemeite odredjenom zadatku. Medjutim, vaš izraz lica govori dovoljno o vašem raspoloženju. Ne prija vam trenutna pozicija ili gubitak. Nemojte dozvoliti da se neko zaklanja iza vaših obećanja koja ostaju nedorečena i nerazumljiva. Na vrijeme raščistite nove nesporazumije u emotivnom odnosu.

Preporuka: U večernjim satima prijaće vam zabavni sadržaji ili relaksacija.


V A G A
U prilog vam idu nečije izjave ili potvrda saradnika, važno je da nastavite sa započetim poslovnim planovima. Prihvatite nečiji koristan svijet i izbjegavajte neke popularne “instant recepte”, kao privrijemeno poslovno riješenje. Očekuje Vas pozitivan obrt dogadjaja u privatnom ili porodičnom životu. Voljena osoba će promjeniti svoje mišljenje, na vašu veliku radost ili oduševljenje.

Preporuka: Nema razloga za dodatnu zabrinutost i napetost.


Š K O R P I J A
Neko Vas možda navodi na pogrešan zaključak ili na loš izbor. Stoga, budite oprezniji pred osobom koja ima dvostruka mjerila i pokušava da ograniči vaše poslovne mogućnosti. Zamaraju Vas dodatna objašnjenja. U odnosu sa voljenom osobom, ipak ne možete sve dogadjaje držati pod strogom kontrolom. Slobodno sa povjerenjem prepustite partneru da napravi izbor u zajedničko ime.

Preporuka: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, prijaće vam više vitamina i tečnosti.


S T R I J E L A C
Lično dostojanstvo ili veliki ponos vam ne dozvoljavaju da prihvatite nečiju praktičnu pomoć. Ali, isključivost u mišljenju stvara povod za novu zabludu. Negativni rezultati nastaju, kao posljedica pogrešnih poslovnih procjena i povlačenja loših poteza. Voljena osoba u duhu dobrih namjera, pokušava da primiri zajedničku tenziju ili da Vas oraspoloži sa nekim novim i zanimljivim idejama.

Preporuka: Djelujete napeto, opustite se na neki omiljeni način.


J A R A C
Zaokupljeni ste različitim obavezama i to se negativno odražava na vašu koncentraciju, osjećate lagani umor. Stoga, nemojte dozvoliti drugima da vam nameću različite obaveze. Nastavite da se pridržavate osnovne satnice i rasporeda. Važno je da djelujete dovoljno ubjedljivo pred voljenom osobom. Neko vam iznanada postavlja dvosmislena pitanja koja mogu vrlo različito da se tumače.

Preporuka: Prijaće vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.


V O D O L I J A
Neko ne odgovara na vaše zahtjeve, što dodatno komplikuje poslovni dogovor i očekivanja koja imate. Izbjegavajte svaki vid preterivanja koji narušava saradničku atmosferu, povrijemeite pažnju samo prioritetnim pitanjima. Neko Vas oduševljava svojim neodoljivim šarmom i stilom ponašanja, potrebno je da otklonite sve emotivne nedoumice. Ponekad je sve mnogo jednostavnije nego što izgleda.

Preporuka: Poštedite sebe od svih nepotrebnih uzbudjenja.


R I B E
Kada bolje uskladite svoja duhovna interesovanja sa praktičnim ciljevima, očekuju Vas pozitivni rezultati. Ponekad stvari posmatrate iz neke ružičaste perspektive i bez želje da se spustite u vrijeme realnosti. Pokažite veći smisao za paraktičnim vrednostima. Neko Vas možda nagovara da donesete važnu emotivnu odluku. Ne možete poricati svoju odgovornost koju imate pred bliskom osobom.

Preporuka: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *