Van Gogh na 11. Bike festu u Prnjavoru

April 23, 2018, 7:50 am

Ovogodišnja 11. po redu prnjavorska motorijada će se održati 01.-03. juna 2018. na staroj lokaciji. Gradsko izletište SRC “Borik” u Prnjavoru će i ove godine biti centralna destinacija najpoznatijeg regionalnog moto i muzičkog zbivanja prvog vikenda juna mjeseca, gdje će ljubitelji motora i dobre rock muzike moći uživati u svemu onom najboljem što nudi dobra organizacija jednog moto događaja.

Vrhunac muzičkog programa 11. prnjavorske motorijade će biti koncert poznate beogradske grupe Van Gogh u subotu 02. juna 2018. godine, a dan ranije će nam se predstaviti banjalučki sastav Balkan Express o kojem također ne treba trošiti puno riječi.

Ovo naravno nije sve što ćete moći vidjeti na 11. prnjavorskoj motorijadi, a o svemu ćete biti blagovremeno obaviješteni putem naše FB stranice i ovog sajta.

Članovi Moto kluba “Prnjavor 07” su se i ove godine, u saradnji sa Opštinom Prnjavor i načelnikom Darkom Tomašem, potrudili da svojim sugrađanima i gostima iz čitave Evrope predstave najbolje što se može vidjeti, čuti i doživjeti na najmasovnijem i najpoznatijem događaju koji grad Prnjavor već dugi niz godina ima. I znači, prvi junski vikend rezervišite za dolazak na Bike fest, nećete se pokajati! Vidimo se u Boriku!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *