TV K3

android aplikacija

instaliraj

Uspješan vikend AK “San” Prnjavor

Uspješan vikend AK “San” Prnjavor

Atletičari Atletskog kluba ” San” iz Prnjavora ponovo su imali vikend pun nastupa i uspeha.

Nastupali su na dva fronta, u Beogradu i u Modriči.

Trener Atletskog kluba Dalibor Vrhovac imao je nastup u Beogradu na sportskim terenima u Košutnjaku na Otvorenom Veteranskom prvenstvu Srbije gde je osvojio zlatnu medalju u trci na 5000 m.

Daliboru je na takmičenju dodeljen i  pehar za najboljeg sportistu godine za 2017. godinu, kada je osvojio srebrenu medalju na Olimpijskim igrama za veterane u Novom Zelandu na 10 000 m, bronzane medalje na Prvenstvu Balkana za veterane u Staroj Zagori na 10 000 m i 3000 m stipl čez i zlatne medalje na Otvorenom prvenstvu Slovenije za veterane na 1500 i 5000 m.

Takođe dodeljene su i diplome za Dvoransko prvenstvo Srbije za veterane koje je održano u sklopu Veteranskog Prvenstva Balkana u martu u Beogradu, gde je Dalibor osvojio zlatnu medalju u trci na 3000 m i srebrenu u trci na 1500 m.

Na drugim kraju u isto vreme u Modriči je nastupao Milenko Milinković na prvoj Alfa uličnoj trci u Modriči na 10 km, gde je osvojio treće mesto u konkurenciji takmičara do 30. godina starosti. Milenko je na dobrom putu da u dogledno vreme postane jedan od najboljih maratonaca u Bosni i Hercegovine.

Komentarišite

Your email address will not be published.