TV K3

android aplikacija

instaliraj

Uspjeh dobojskog Karata kluba “Sloga-Hemofarm” na Međunarodnom karate turniru

Uspjeh dobojskog Karata kluba “Sloga-Hemofarm” na Međunarodnom karate turniru

U Njemačkom gradu Burgirhen, 16.1.2019. godine, održan je WKF turnir pod nazivom Međunarodni karate turnir ”BURGIRHEN OPEN 2019”, na kojem je učestvovalo 500 sportista iz 40 klubova iz 9 zemalja.

Na ovom turniru nastupili takmičari Karate kluba “Sloga-Hemofarm” Doboj, njih ukupno 24 i u izuzetno teškoj konkurenciji postigli izvanredan rezultat osvojivši 5. mjesto u generalnom plasmanu po broju osvojenih medalja kako u pojedinačnoj tako i ekipnoj konkurenciji, te ukupno osvojili 21 medalju.

Najveći uspjeh postigla je juniorska ekipa kluba u sastavu Petrović Petar, Bajić Stefan i Trivunović Aleksandar, koja je u finalu bila bolja od KK Pinzgau iz Austrije i tako osvojila zlatnu medalju, dok su se još zlatnim medaljama okitili: Đurković David, Lukić Teodora, Stevanović Vuk, Vasić Boško i Trivunović Aleksandar.

Srebrene medalje osvojili su Bilić David, Jović Miloš,Stevanović Mihailo,Đurić Kristijan, Stojanović Nenad a dok su se bronzanim medaljama okitili Bajić Ognjen, Bajić Stefan, Lazarević Jelena, Petrović Anđela, Petrović Petar, Stevanović Lana, Stjepanović Dejana, i Zejnić Ena.

Treneri Ploskić, Vujić i Sušić su izuzetno zadovoljni ostavrenim rezultatom na ovom međunarodnom takmičenju a što pokazuje da dolazeće mlade snage kluba mogu da se ravnopravno takmiče sa sportistima iz drugih zemalja i da postižu zapažene rezultate na međunarodnoj sceni a ujedno su sportisti obišli Grac i Salzburg u Austriji.

(TV K3)

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.