TV K3

android aplikacija

instaliraj

Uprkos epidemiji Stefan i Sandra su stali na 'ludi kamen'

Uprkos epidemiji Stefan i Sandra su stali na 'ludi kamen'

Dok su mnogi parovi u proteklom periodu otkazali svadbe, Đokići su odlučili da izgovore sudbonosno da.

Dvadesetsedmogodišnji Stefan i šest godina mlađa Sandra stali su pred matičara u Obrenovcu uprkos epidemiji korona virusa, i praksi da se vjenčanja koja su zakazana za ovo proljeće masovno otkazuju.

VJenčali su se 18. maja u prisustvu kumova, nije bilo svatova, ručka, muzike, plesa, ali je bez obzira na to, ovo bilo vjenčanje za pamćenje, prenosi RTV Mag.

Bez obzira na okolnosti, kažu da je čin venčanja bio neobičan, ali u isto vrijeme lijep i nezaboravan.

– I najljepši i najdragojceniji dan u mom životu. Trebalo je da svadba bude 17. maja, međutim promijenilo je sve ovo, pa smo odlučili da 18. maja budemo ovdje ispred opštine da se nađemo sa kumovima, da se vjenčamo i da završimo tu ceremoniju – kaže Stefan.

Stefan nije bio u odijelu, a ni Sandra u vjenčanici, ali zato su morali da imaju maske i rukavice.

Foto: RTV Mag/screenshot

– Ja sam malo alergična na rukavice, ne volim da nosim ni masku, i za potpis nam je bilo teško. Bilo mi je samo da skinem masku – kaže Sandra.

I prvi poljubac mladenci će dugo pamtiti.

– Poljubac je bio preko maske, a potpisivanje u rukavicama. Malo je bježala hemijska, ali zadržali smo je na papiru – kaže Stefan kroz smijeh.

Sandra je u osmom mjesecu trudnoće, tako da će se vrlo brzo ostvariti i u ulozi majke, a nakon toga biće prilike i za slavlje.

Đokićima su stigle i prve čestitke, a mnogi su se iznenadili kada su vidjeli slike sa vjenčanja.

Sandra nije bacala bidermajer, nije imala vjenčanicu i svadbenu tortu. Stefan nije išao po mladu i slavio sa prijateljima. Vjenčanje nije bilo onakvo kakvo su sanjali cijelog života, ali bračni par Đokić dokazao je da im korona virus nije pokvario planove i najljepši trenutak u životu.

Možete da nas pratite i na Facebook stranici

http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.