TV K3

android aplikacija

instaliraj

Ukrajina: Muškarac se zapalio zbog zemljišta (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Ukrajina: Muškarac se zapalio zbog zemljišta  (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Aleksandar Burlakov zapalio se juče ispred zgrade Predsjedništva u Kijevu u Ukrajini.

Muškarac se zapalio naočigled nekoliko stotina medicinskih radnika koji protestuju u toj zemlji zbog loših uslova rada.

Okupljeni su odmah pritrčali da pomognu čovjeku koji je postao živa buktinja. Srećom, uspjeli su brzo da ugase vatru. U prvi mah se vjerovalo da se zapalio nezadovoljan medicinski radnik, ali se na kraju ispostavilo da je samoubistvo pokušao da izvrši čovjek koji već godinama muči muku sa zemljištem.

“Moj čin nema veze sa protestom. Pet godina pokušavam da riješim problem koji imam sa zemljištem. Lažu me lokalni moćnici i vlastodržci, sve nas lažu. Ne vidim više izlaz, nikom nikad ništa loše nisam uradio. Samo želim da me neko čuje, da čuje narod”, pričao je Burlakov dok su ga sa vidnim opekotinama po licu i gornjem dijelu tijela odvozili u bolnicu, prenosi “Telegraf.rs”.

Naknadno su se oglasili iz kabineta predsjednika Ukrajine Volodimira Zelenskog i saopštili da je muškarac zadobio lakše povrede, te da će se ispitati koje tačno probleme je nesrećni čovjek imao.

Na društvenim mrežama i Youtube-u ubrzo je objavljen uznemirujući video na kojem se vidi čovjek u plamenu.

https://www.youtube.com/watch?v=T0jm8Tik7lg&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2I3vJynrhP7NXvd-8JjizE_0nX4XFXSdXjmC4zgFpuqC0mQbBWxh88hnQ http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.