Uhapšen zbog silovanja kod Zrenjanina: Satima se iživljavao nad ženom, nožem joj pisao po tijelu

March 18, 2023, 4:21 pm

Muškarci Lj. N. (32) i njegov maloljetni drug (17) iz okoline Zrenjanina, osumnjičeni su da su prije dva dana upali u porodičnu kuću jedne žene (68), prvo je mučili, a zatim zvjerski silovali, da bi je na kraju opljačkali.

Kako Kurir saznaje, žrtva je živjela sama, a uhapšeni su iz istog mjesta, praktično su komšije.

“Žena živi sama i sumnja se da su to osumnjičeni znali pa su tako 16. marta uveče upali u njenu kuću. Nesrećna žena se uplašila, a oni su bili veoma nasilni prema njoj”, kaže neimenovani sagovornik i nastavlja:

“Udarali su je rukama i nogama svuda po tijelu, prijetili joj da će je zaklati, ubiti i da od nje neće ostati ništa. Jeziva tortura trajala je nekoliko sati, a nasilnici su surovo, u jednom trenutku, uzeli nož i počeli da se iživljavaju nad njom”.

Kako dalje navodi, žrtvi su zatim nanijeli povrede.

“Nožem su ženi na tijelo urezali inicijale”, kaže izvor Kurira upoznat sa slučajem i dodaje:

“Kada su završili sa iživljavanjem, ostavili su je da nepomično leži nasred kuće, a oni su pobjegli. Šta su tačno ukrali iz njene kuće nije sa sigurnošću utvrđeno”.

“Žena je ležala sve do jutra, dok nije malo došla sebi i dobila snage da pozve pomoć. Navodno je pozvala komšiju, koji se šokirao prizorom koji je zatekao, pa je odmah pozvao policiju i Hitnu pomoć. Povrijeđena i izmučena žena je prevezena u zrenjaninsku bolnicu, gdje su joj konstatovane brojne povrede, a detaljnim analizama je utvrđeno da je žena silovana”.

Nezavisne.com (Foto: Facebook)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *