TV K3

android aplikacija

instaliraj

U prošloj godini 26 ubistava

Na području Republike Srpske tokom 2014. godine izvršeno je 26 ubistava, što je za sedam odsto manje nego u 2013. godini, potvrđeno je Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova /MUP/ Srpske.

U prošloj godini 26 ubistava

Od ovog broja sedam krivičnih djela počinjeno je na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Banjaluka, šest na području CJB Istočno Sarajevo, pet na području CJB Doboj i po četiri na području CJB Prijedor i Bijeljina.
U četiri slučaja izvršilac je nakon počinjenog ubistva izvršio samoubistvo, u 20 slučajeva počinioci su otkriveni, dok se u dva slučaja i dalje radi na rasvjetljavanju.
U toku je istraga ubistva koje je izvršeno u aprilu 2014. godine u okolini grada Prijedora i drugog ubistva iz septembra 2014. na području opštine Kalinovik.
Od ukupnog broja ubistava, 13 ubistava je prijavljeno po nepoznatom izvršiocu, od kojih je rasvijetljeno 11 ili 84,6 odsto.
Na području Republike Srpske tokom 2014. godine evidentirano je 637 krivičnih djela protiv života i tijela što je za 3,9 odsto manje nego u istom periodu 2013. godine.

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.