TV K3

android aplikacija

instaliraj

U Prnjavoru održan 3. Jesenji humanitarni kros AK San Prnjavor (FOTO/VIDEO)

U Prnjavoru održan 3. Jesenji humanitarni kros AK San Prnjavor (FOTO/VIDEO)

Atletski klub ”San” i Udruzenje roditelja djece sa smetnjama u fizickom i psihickom razvoju ”Neven” organizovali su, treći put, Jesenji humanitarni kros ”Prnjavor 2019”. Kros je imao humanitarni karakter i sva sredstva prikupljena na krosu usmjerena su djeci sa posebnim potrebama i dnevnom centru ”Neven” u Prnjavoru.

Već treći put za redom održan je Jesenji humanitarni kros “Prnjavor 2019” u organizaciji Aletskog kluba “San” i Udruženja roditelja djece sa smetnjama u fizičkom i psihičkom razvoju “Neven”. Kros je bio otvorenog karaktera, a nekoliko ekipa iz gradova širom Srpske uzelo je učešće na ovom humanitarnom takmičenju. Kako su rekli organzatori ovo je više od sporta  i slobodno mogu reći da je kros polako prerastao u tradiciju.

Odzivom su bili zadovoljni i iz Udruženja “Neven”, a pored toga što će sav prihod od kotizacija biti namjenjen baš njihovom Udruženju, mame djece sa smetnjama u fizičkom i psihičkom razvoju su u svojoj radionici napravile divne ručne radove, koje su ovom prilikom prodavale i tako povećale budžet Udruženja.

Na štandu su se mogli vidjeti magneti, okviri za slike, kao i ukrasne kase.

Takmičenje je organizovano na trim stazi u sportsko rekreacionom centru “Borik”u Prnjavoru.

Pored učesnika iz Prnjavora, učešće su uzeli i takmičari iz Dervente, Banjaluke, Gradiške, Novog Grada, Brčkog i Vlasenice.

Ovu humanitarnu manifestaciju podržali su brojni sponzori, a sav prihod skupljen tokom takmičenja, biće uplaćen na račun Dnevnog centra “Neven”.

TV K3

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.