U novogodišnjoj noći 15 saobraćajnih nezgoda

January 1, 2015, 9:20 am

U saopštenju se navodi da se od počinjenih pet krivičnih djela, jedno odnosi na tešku krađa, jedno na nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici, jedan napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, jedno oštećenje tuđe stvari i jedan napad na službeno lice u vršenju poslova bezbjednosti, otkrivanju ili lišenju slobode učinilaca krivičnog djela.

Od 19 prekršaja javnog reda i mira, 14 se odnosi na tuču i fizički napad, po jedano lažno predstavljanje, vrijeđanje i propuštanje obaveze staranja o maloljetniku, dok se dva prekršaja odnose na ometanje državnih organa u vršenju javnih funkcija.

Od evidentiranih 15 saobraćajnih nezgoda, tri su bila sa posljedicama po lica u kojima je lakše povrijeđeno torje ljudi, a 12 nezgoda je prošlo samo sa materijalnom štetom.

U saopštenju se navodi da su oko 2.40 časova u Rudom, policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Višegrad zadržavanjem su lišili slobode lice sa inicijalima S.Ć.iz Beograda koji je upravljao motornim vozilom u saobraćaju pod dejstvom alkohola /1,25 g/kg alkohola u organizmu/.

U Kozarskoj Dubici u 2.05 časova u Svetosavskoj ulici ispred ugostiteljskog objekta došlo je do tuče u kojoj je državljanin Srbije teže povrijeđen, a
dva lica lakše.

“Državljanin Srbije je prebačen u Univerzitetsku bolnicu – KC Banjaluka, gdje su konstatovane teže tjelesne povrede”, navodi se u saopštenju MUP-a i dodaje da je u toku rad na ovom događaju.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *