TV K3

android aplikacija

instaliraj

U BiH stigla pomoć iz Srbije, Dodik kaže kako je ovo “važna poruka”

U BiH stigla pomoć iz Srbije, Dodik kaže kako je ovo “važna poruka”

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik izjavio je večeras da je pomoć u medicinskom materijalu koju je Srbija danas poslala entitetu Republika Srpska velika stvar za narod u borbi protiv virusa korona, ali i važna poruka za sve ljude u RS-u.

“Ne radi se samo o materijalnim sredstvima koje ćemo dobiti, a koja su veoma važna, nego i o saznanju da Srbija brine o Republici Srpskoj. Kako sam u razgovoru sa predsjednikom Vučićem mogao da zaključim i po njegovim riječima – dok je Srbije biće i Republike Srpske i to želim da prenesem svim ljudima i u Republici Srpskoj”, rekao je Dodik za RTS.

On je poručio da je ova pomoć velika stvar za Republiku Srpsku imajući u vidu da na veoma otežan način može da obezbijedi bilo kakve materijale potrebne za borbu protiv virusa korona.

Dodik je istakao da je Srbija, koja je pod vođstvom Vučića pokazala sposobnost da obezbijedi medicinski materijal putem pomoći od Kine, a i da se na tržištu uspješno snabdije određenim količinama, našla za potrebno da pomogne Republici Srpskoj, i to uprkos situaciji u kojoj se našla, isto kao i ovaj bh. entitet, zbog epidemije.

“Svim ljudima želim sve najbolje i vjerujem da ćemo kao narod iz ovoga izaći uspješno i zajedno i da ćemo prebroditi i ovu opasnost”, poručio je Dodik.

Srna

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.