TV K3

android aplikacija

instaliraj

Trivić i Stanivuković ponovo čitali vijesti ispred RTRS-a (VIDEO)

Trivić i Stanivuković ponovo čitali vijesti ispred RTRS-a (VIDEO)

Poslanici PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Jelena Trivić i Draško Stanivuković i danas su ispred zgrade Radio-televizije Republike Srpske čitali vijesti za koje, kako tvrde, nije bilo prostora u informativnom programu javnog servisa.

Opozicioni poslanici Jelena Trivić i Draško Stanivuković i ove nedjelje su ispred zgrade RTRS-a bili u ulozi spikera i čitali vijesti koje, kako su rekli, nikada nisu objavljene na javnom servisu. Oni su se dotakli brojnih tema od tendera, optužnica, zaduženja ali i neriješenih ubistava i na taj način su željeli da na srkastičan način skrenu pažnju na pojave koje bole građane RS. Jelena Trivić se u uvodnom obraćanju osvrnula na višak zaposlenih u banjalučkoj Gradskoj upravi.

Iz PDP-a su podsjetili i na brojna neriješena ubistva među kojima je i ubistvo Milana Vukelića koje ni nakon 12 godina još uvijek nije rasvijetljeno. S tim u vezi u njihovim improvizovanim vijestima gostovala je i sestra Milana Vukelića.

Spomenuli su i političare koji se kako su naveli nagrađuju za bahatost i uvrede a opsvrnuli su se i na statističke podatke o zaposlenima.

Poslanici PDP-a pozvali su građane da im se pridruže svake nedjelje u ovoj emisiji i iznesu svoje probleme koji, kako kažu, nikada nisu objavljeni na javnom servisu.

(TV K3)

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.