TV K3

android aplikacija

instaliraj

Trivić i Stanivuković ponovo čitali vijesti ispred RTRS-a (VIDEO)

Trivić i Stanivuković ponovo čitali vijesti ispred RTRS-a (VIDEO)

Poslanici PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Jelena Trivić i Draško Stanivuković i danas su ispred zgrade Radio-televizije Republike Srpske čitali vijesti za koje, kako tvrde, nije bilo prostora u informativnom programu javnog servisa.

Opozicioni poslanici Jelena Trivić i Draško Stanivuković i ove nedjelje su ispred zgrade RTRS-a bili u ulozi spikera i čitali vijesti koje, kako su rekli, nikada nisu objavljene na javnom servisu. Oni su se dotakli brojnih tema od tendera, optužnica, zaduženja ali i neriješenih ubistava i na taj način su željeli da na srkastičan način skrenu pažnju na pojave koje bole građane RS. Jelena Trivić se u uvodnom obraćanju osvrnula na višak zaposlenih u banjalučkoj Gradskoj upravi.

Iz PDP-a su podsjetili i na brojna neriješena ubistva među kojima je i ubistvo Milana Vukelića koje ni nakon 12 godina još uvijek nije rasvijetljeno. S tim u vezi u njihovim improvizovanim vijestima gostovala je i sestra Milana Vukelića.

Spomenuli su i političare koji se kako su naveli nagrađuju za bahatost i uvrede a opsvrnuli su se i na statističke podatke o zaposlenima.

Poslanici PDP-a pozvali su građane da im se pridruže svake nedjelje u ovoj emisiji i iznesu svoje probleme koji, kako kažu, nikada nisu objavljeni na javnom servisu.

(TV K3)

Komentarišite

Your email address will not be published.