TV K3

android aplikacija

instaliraj

Treći dan u Italiji opada broj zaraženih i umrlih

Treći dan u Italiji opada broj zaraženih i umrlih

U Italiji treći dan uzastopno opada broj zaraženih i umrlih, promjena na bolje je minimalna, ali ipak ohrabruje.

Prema riječima epidemiologa, vrhunac zaraze u Italiji bio je postignut 21. marta, ali broj zaraženih, hospitalizovanih i umrlih je i dalje visok.

Direktor civilne zaštite Italije Anđelo Boreli izjavio je na konferenciji za medije da karantin, koji je uveden u cijeloj državi prije dvije sedmice, počinje da daje pozitivne rezultate, a u narednih nekoliko časova očekuju se i drugi pozitivni efekti.

Italijanska vlada ponovo najavljuje još strože mjere u borbi protiv epidemije, ali i teže sankcije za one koji ih se ne pridržavaju. Za osobe koje se nađu na ulicama bez opravdanog razloga predviđena kazna će biti, umjesto dosadašnjih 200 evra, 3.000 evra, prenosi Tanjug.

Takođe, vlada najavljuju da će se s ciljem prevencije i brzog otkrivanja zaraženih mjeriti temperaturu /kao jedan od ranih simpotoma bolesti/ ljudima koji čekaju u redu pred supermerkatima.

Najavljena je i mogućnost upotrebe dronova u otkrivanju prekrišilaca vladinih mjera zabrane kretanja, a u krajnjem slučaju mobilnih aplikacija.

Izvor: Srna 

http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.