TV K3

android aplikacija

instaliraj

Teslić:  Održan tekvon do turnir prijateljstva (VIDEO)

Teslić:  Održan tekvon do turnir prijateljstva (VIDEO)

U Tesliću je danas održan tekvondo turnir prijateljstva. Ova sportska manifestacija upriličena je u organizaciji teslićkog Tekvondo kluba ”Hvarang”.

Ova završna sportska manifestacija u sklopu projekta ”Tekvondo akademija” Teslić pod nazivom tekvondo turnir prijateljstva okupila je oko 200 učesnika, učenika osnovnih škola Petar Petrović Njegoš i Vuk Karadžić iz Teslića i Ivo Andrić iz Đulića.

Cilj ovog završnog događaja u sklopu Tekvondo akademije je da se sumiraju rezultati petomjesečnog projekta kojeg realizuje teslićki Tekvondo klub ”Hvarang”. S obzirom da je susret takmičarskog karaktera, učesnici su nagrađeni diplomama, a najuspješniji medaljama i peharima.

Kompletan program organizovan je u sklopu ”Riloud projekta” odnosno Regionalnog programa lokalne demokrtije na Zapadnom Balkanu. Implementira ga UNDP-a, sredstvima Evropske unije, a aktivnu podršku projektu dala je i opština Teslić.

Opština Teslić i UNDP, odnosno Razvojni program Ujedinjenih nacija već duži vremenski period imaju uspješnu saradnju. Tekvondo akademija je samo jedana u nizu aktivnosti usmjerenih ka mladima, tj. promociji zdravog života.

(TV K3)

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.