Teška saobraćajna nesreća na auto- putu “9.januar”; Jedna osoba poginula (FOTO/VIDEO)

September 27, 2022, 9:54 am

Državljanin Srbije D. K. poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 11 časova dogodila na auto-putu „9. Januar“ u mestu Okolica kod Prnjavoru, potvrđeno je u PU Banjaluka.

Oni su rekli da po ovlaštenju dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, vrše uviđaj na licu mjesta.

Do saobraćajne nesreće je došlo kada je D. K. izgubio kontrolu nad automobilom „pežo“ i sletio sa puta i udario u bankinu pored puta.

Suvozač u navedenom vozilu, osoba D.K. je zadobilo tjelesne povrede i zbrinuto je u Univerzitetsko – kliničkom centru Republike Srpske.

Mještani koji žive u blizini Auto puta “9. januar”, čuli su strašan udarac. Jedan od njih kaže da je za vrijeme udara bio u štali, kako kaže, kada je izašao i pogledao šta se desilo prizor je bio strašan. Čuo je jauke ženske osobe, riječ je o suvozaču koja je bila pri svijesti.

“Ona nije mogla sama da izađe, jer su vrata bila zaglavljena, a ubrzo je naišao konvoj vojske koji su se zaustavili i žensku osobu izvadili iz auta, zatim je stiglo vozilo Hitne pomoći koje je nesrećnu ženu prevezlo u Prnjavoru, a zatim u Banja Luku”, kaže očevidac koji upućuje apel svim vozačima da sporije voze.

Silina udara je bila toliko jaka da je vozilo probilo zaštitnu ogradu.

“Krenuo sam iz grada vidio sam skup ljudi, išao sam po dijete u školu, vidio sam gore Hitnu, mještane, gore auto na auto putu. Nažalost jedno lice je smrtno stradalo, drugu osobu je vozilo hitne prevezlo u svjesnom stanju, čuli smo jauke”, kaže još jedan očevidac koga smo zatekli na mjestu nesreće i dodaje da je nesreći sigurno doprinio i klizav kolovoz zbog kiše koja je pala.

TV K3 (Foto/video: TV K3)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.