Tanja Savić najavila svadbu sa 11 godina mlađim

April 1, 2024, 7:37 am

Pjevačica Tanja Savić pronašla je svoju sreću kraj 11 godina mlađeg momka Muhameda Mukija Bešića kojem planira da izgovori sudbonosno “da”.

Kako je pjevačica otkrila, prvo planira da proslavi jubilarni rođendan, pa onda može i velika svadba.

“Želela bih da napravim prvo svoj 40. rođendan, pa da se udam. Daj Bože da bude velika svadba. Videćemo da li ćemo sleteti avionom, zavisi koji avion, ja se bojim…”, rekla je pjevačica u emisiji ”Premijera – Vikend specijal”.

Prisjetila se svojih početaka i karijernog puta.

“Dugačak je to put – od trnja do zvezda. Bilo je mnogo izazova, spoticanja, brodoloma… Kad si živ čovek svašta ti se dogodi. Ispred mene nije bio kamen spoticanja, nego jedna stena malo veća. Ja sam tu stenu morala da guram, i danas je guram. Najteže je da se čovek bori sam sa sobom. To je ono što ostane s vama. Ako sebe ne volite dovoljno… Čovek mora da se druži sa optimističnim ljudima”, rekla je.

Tanja je žestoko prokomkentarisala i svoje kolege.

“Podrška kolega ne postoji. Mnogo kolega nosi maske. Ne mogu svi da budu dobri i da budu srećni. Svako ima neke privatne probleme… Nisam se čula sa Slavicom, kad se raziđeš s ljudima s kojima si se družio kao mlad, putevi vam se raziđu. Svašta mi se nešto dešavalo. Ne bih da favorizujem, oni to dobro znaju. Meni je važno da kroz moje godine prepoznajem dobre ljude. Priklanjala sam se onima koji me nisu voleli, to više ne radim.”

(Nezavisne – Foto: Instagram)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *